Lothar Matthäus slår på tromme for Rummenigge's tilbagevenden til Bayern's bestyrelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Lothar Matthäus slår på tromme for Rummenigge's tilbagevenden til Bayern's bestyrelse
Lothar Matthäus
Lothar Matthäus
Profimedia
For den tidligere landsholdsspiller Lothar Matthäus er den forestående udnævnelse af den tidligere bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge til bestyrelsen i Bayern München "en stor nyhed. "I to år har jeg regelmæssigt erklæret, at "Kalle" savner klubben mere end nogen anden," skriver den 62-årige i sin Sky-klumme.

Karl-Heinz Rummenigge, som fra tirsdag angiveligt igen skal være mere involveret i klubben, er"en verdensmand, som har repræsenteret denne klub i årtier," skriver Lothar Matthäus og siger endvidere:"Uli Hoeneß skabte klubben, men Kalle har repræsenteret den som ingen anden."

Efter mudderkastningen i Münchens topledelse håber Matthäus på en forsonlig afslutning."Hasan (Salihamidzic, red.) vil forblive en ven af denne klub, med Oliver (Kahn, red.) kan det stille sig anderledes. Men måske finder de begge tilbage til hinanden i en stille stund. Oliver er ikke hvem som helst, han er en FC Bayern-legende," siger Matthäus.

Kahn blev efterfulgt af Jan-Christian Dreesen, og FC Bayern leder nu efter en efterfølger til Salihamidzic. Max Eberl var den seneste kandidat, der blev nævnt i medierne.

Max Eberl tiltrådte sin stilling i Leipzig i vinterpausen
Profimedia

Matthäus er dog af den opfattelse,"at Max under ingen omstændigheder er den rette mand til jobbet. Han er så at sige på kant med stort set alle i fodboldbranchen." At forlade RB Leipzig til fordel for Bayern efter kun få måneder"er ikke noget, han kan få sig selv til at gøre," siger Matthäus.