Alvorlige beskyldninger fra Hoeness: Kahn ansvarlig for katastrofalt dårlig stemning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Alvorlige beskyldninger fra Hoeness: Kahn ansvarlig for katastrofalt dårlig stemning
Uli Hoeness (til venstre) og Oliver Kahn (til højre) ved CL-finale i Lissabon 2020.
Uli Hoeness (til venstre) og Oliver Kahn (til højre) ved CL-finale i Lissabon 2020.
Profimedia
Uli Hoeness har rettet yderligere beskyldninger mod Oliver Kahn, men rakte hånden ud til den afsatte Bayern München-direktør for forsoning. "Set i bakspejlet var det en fejl at gøre den tidligere kaptajn til administrerende direktør. Det er man nødt til at sige", sagde Hoeness til Kicker.

"Oliver Kahn er en meget intelligent mand. Det er sjovt at udveksle ideer med ham," forklarede Uli Hoeness, inden han uddybede:"Den store skuffelse er, at jeg troede, han kunne udfylde kontoret qua sin personlighed alene. I stedet omgav han sig med sine rådgivere. Disse har forårsaget den katastrofalt dårlige stemning i klubben".

Kahn blev rådet til ikke at rejse til Köln.

Ikke desto mindre ønsker Hoeness at skilles på god fod med Kahn."Jeg har stor respekt for personen, som spiller har han opnået meget. Selv om han ikke har levet op til forventningerne som direktør, er min dør altid åben for Oliver," understreger han.

Oliver Kahn modtog en lille fredsgave fra Hoeneß
Profimedia

Den 71-årige bakkede også op om præsident Herbert Hainers beretning om bruddet med Kahn, selvom sidstnævnte havde modsagt præsidenten:

"Det var ikke en behagelig samtale", fortalte Hoeness.

Kahn havde verbalt angrebet den nye chef Jan-Christian Dreesen. Af denne grund blev han rådet til ikke at rejse til "finalen" i Köln.

Ifølge Hoeness havde afskedigelsen intet at gøre med udfaldet af sæsonen."Vi ville have handlet på denne måde, selv hvis vi havde vundet tre titler. Beslutningen måtte tages på denne måde".

Jagten på Salihamidzics efterfølger begynder

I mellemtiden ønsker FC Bayern München at tage sig god tid til at finde en efterfølger for Hasan Salihamidzic, som også er blevet fyret. Ifølge Hoeness skal han være fundet senest til jul.

Hasan Salihamidzic (til højre) fik nådigt lov til at deltage i festlighederne på Marienplatz.
AFP

Hoeness, Hainer, Dreesen og den tidligere chef Karl-Heinz Rummenigge, som bliver medlem af bestyrelsen på tirsdag, vil forestå opgaven med at finde den rette. Det fire mand store råd vil også i første omgang overtage planlægningen af truppen, i tæt samarbejde med træner Thomas Tuchel.