Danmark - Færøerne: Live opdatering SLUT: Sådan forløb kampen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark - Færøerne: Live opdatering SLUT: Sådan forløb kampen
Opdateret
Danmark er oppe mod Færøerne i en af de sidste træningskampe frem mod EM i Tyskland
Danmark er oppe mod Færøerne i en af de sidste træningskampe frem mod EM i TysklandLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Efter en, om ikke skuffende, så i hvert fald knap så underholdende nullert i Parken mod Schweiz, støder et noget nedbarberet, dansk landshold panderne mod vores venner fra Nordatlanten, Færøerne. På forhånd er flere af spillerne taget hjem fra landskampslejren grundet småskavanker og overbelastning, så der er lagt op til lidt spilletid til reserverne. Følg kampen fra Brøndby Stadion live her.

Kl. 22.08: Kampen er slut! Højbjerg nåede at prøve en sidste gang, da han driblede sig fri i venstre side af færingernes felt, men nok engang sad en dansk afslutning lige på Lamhauge.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 21.59: Højbjerg prøver stadig at fejre sit kaptajnskab med endnu et mål, men han sender sin helflugter, direkte efter et hjørnespark, halvvejs ud på parkeringspladsen foran Brøndby Stadion.

Kl. 21.52: Rasmus Højlund har erstattet en hårdt arbejdende Dolberg, der ellers havde fortjent at få en scoring i bæltet.

Kl. 21.47: Yussuf Poulsen har erstattet Daramy, for hvem det ikke så godt ud overhovedet. 

Kort efter var O'Riley tæt på at score sit første landskampsmål, men hans afslutning sad desværre midt på Lamhauge.

Kl. 21.35:  Stakkels Daramy hamrer sit skinneben ind i stolpen efter endnu en flot aktion på venstrekanten og må bæres fra banen på en båre. 

Daramy kommer galt afsted
Daramy kommer galt afstedLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kort forinden er Matt O'Riley kommet på banen for Mikkel Damsgaard, mens Gustav Isaksen, der har været meget formstærk for Lazio, har erstattet Anders Dreyer til sin debut for landsholdet.

Kl. 21.25: 2-0 DANMARK

Kort tid efter, at Anders Dreyer får annulleret en ellers smuk scoring på grund af offside, bringer Mohamed Daramy med sit første mål for A-landsholdet Danmark på 2-0. Indskiftede Eriksen glider igennem i højre side og sender bolden på tværs af målet, hvor Daramy sender bolden op i nettaget i flyvende stil. Det krævede et længere VAR-tjek for at vurdere, om Eriksen var offside, men målet står. 

Kl. 21.18: Vi er i gang igen, og Kasper Hjulmand har benyttet pausen til at udskifte navnebror Morten med Mohamed Daramy, mens Christian Eriksen har erstattet Mathias Jensen. For Færøerne er Hillerøds tordenfod Adrian Justinussen blevet erstattet af den tidligere Lyngby-angriber Petur Knudsen. 

Kl. 21.02: Der er fløjtet til pause i Brøndby.

Status er foreløbigt, at man udover Dolberg og Højbjerg har været vidne til en dominerende indsats fra Morten Hjulmand på den danske midtbane, hvor han har suppleret den danske anfører strålende. Rønnow har dog ikke gjort meget for at slå Kasper Schmeichel af med sin indsats indtil videre. 

Man er mere nervøs ved ham end ved gæsterne. Og decideret prangende har holdet ikke været siden den hurtige scoring. 

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 20.53: Rønnow fortsætter med at udstråle uro. Endnu en misforståelse mellem ham og forsvaret resulterer i, at Viktor Nelsson må parere et forsøg fra færingernes Gunnar Vatnhamar nærmest på stregen. Heldigvis var det mere med skulderen end med armen. 

Kl. 20.45: Få sekunder efter, at Frederik Rønnow sætter sit forsvar under pres med en hasarderet aflevering, tager Kasper Dolberg, der allerede har haft en forrygende solotur, endnu gang en af slagsen. Han sætter to mand uden større problemer på et rush fra midten, men sætter til sidst sin afslutning fladt og lige på Lamhauge. 

Rønnow giver ikke den store ro til sit forsvar
Rønnow giver ikke den store ro til sit forsvarLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kl. 20.40: Tør man håbe på en genfødt Mikkel Damsgaard? Den vævre kant sætter sin markør i venstre side og sender bolden ind til Højbjerg, der er tæt på at fordoble sin måltotal for i aften. Lamhauge er dog igen en god sidsteskanse for Færøerne.

Kl. 20.32: Den danske formation med kantspillere har stor succes. Især Dreyer og en vanligt angrebsivrig Elias Jelert skaber skræk og rædsel i Danmarks højreside. Også Dreyers holdkammerat fra Anderlecht, Kasper Dolberg, virker tændt som et blond romerlys.

Kl. 20.25: Danmark foran! 75-kamps-jubilaren og anfører Pierre-Emile Højbjerg scorer højt og flot i nettaget, efter Anders Dreyer udnytter en kapitalfejl i det færøske forsvar til at servere bolden for sin kaptajn. 

Kl. 20.18: Danmark har lagt fra land med et tungt tryk, der nær resulterede i en lynscoring, da Kasper Dolberg var sviende tæt på at dreje et godt indlæg fra Viktor Kristiansen ind i det færøske mål efter bare halvandet minut. Fredericias Mattias Lamhauge fik dog vippet bolden omkring fjerneste stolpe.

Kl. 20.10

I de seks kampe, Danmark har spillet mod Færøerne siden 1990, er det blevet til seks sejre. 

H2H
H2HFlashscore

Kl. 20.00 : 

Velkommen til vores liverulle fra en kamp, hvor man kan have et ydmygt ønske om lidt flere mål end i lørdags. 

Vi er i hvert fald klar med startopstillingerne fra Brøndby Stadion. 

Og Kasper Hjulmand har rystet sækken.

Der er nemlig hele otte ændringer fra kampen mod Schweiz. 

Start-11'eren

Frederik Rønnow – Elias Jelert, Victor Nelsson, Jannik Vestergaard, Victor Kristiansen – Pierre-Emile Højbjerg, Morten Hjulmand, Mathias Jensen – Anders Dreyer, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard 

Frederik Rønnow er som lovet på mål i Kasper Schmeichels fravær, mens Morten Hjulmand begynder på den centrale midtbane efter et karakterfuldt indhop mod Schweiz.

Blandt de startende elleve er også FCKs Elias Jelert samt Mikkel Damsgaard, der ikke har væltet sig i spilletid på det seneste, men som landstræneren har udråbt som en spiller, landsholdet ikke har mange af, og derfor skal testes af inden EM.

Anders Dreyer er brandvarm
Anders Dreyer er brandvarmFlashscore

Han får chancen på den ene kant, mens Anderlechts særdeles formstærke Anders Dreyer starter på den modsatte i hvad der ligner en 4-3-3-opstilling.