Trae Young kan skrive historie, når Atlanta Hawks besøger Chicago Bulls

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Trae Young kan skrive historie, når Atlanta Hawks besøger Chicago Bulls

Young er på udkig efter at skrive historie
Young er på udkig efter at skrive historieReuters
Atlanta Hawks' point guard Trae Young kan skrive sig ind i NBA-historiebøgerne tirsdag mod Chicago Bulls.

I hver af de seneste syv kampe har Trae Young leveret mindst 30 point og ti assists. Hvis Young derfor gør det samme tirsdag, så kan han udligne Oscar Robertsons rekord for længste streak i NBA-hisotien.

For Young og Hawks er håbet, at det bliver til en rekord, men måske endnu vigtigere, en sejr.

På trods af deres superstjernes offensive præstationer er Hawks ikke alt for godt kørende. Hawks har nemlig tabt deres seneste to kampe, den seneste var et nederlag på seks point på hjemmebane mod Memphis Grizzlies.

For Young er det første prioritet at komme tilbage på sejrskurs.

"Jeg vil ikke tale om min statistik," sagde Young om sin nuværende periode. "Lad os tale om noget andet."

Et emne, Young var villig til at tale om, var den forestående tilbagevenden af Hawks-forwarden Jalen Johnson. Tredjeårsspilleren havde et gennemsnit i karrieren på 14,1 point og 7,3 rebounds pr. kamp, før han brækkede håndleddet den 25. november mod Wizards.

Johnson, som har misset den seneste måned, har set til fra bænken, mens Atlanta har tabt ti af sine 14 kampe siden hans skade.

Johnson blev godkendt til at træne igen i sidste uge og forventes at vende tilbage i Chicago på tirsdag. Han var officielt opført som tvivlsom til kampen mod Bulls.

"(Jalen) bringer en masse til os," sagde Young.

"Jeg ved, at hvis Jalen er klar til næste kamp eller kampen efter, så vil han hjælpe os. Vi savner ham helt sikkert. Med den måde, vi har spillet på, er det klart, at vi mangler størrelse og rebounding. Alle er nødt til at træde i karakter, men han vil helt sikkert hjælpe os meget."

Johnsons rebounding ville tilføje en tiltrængt hårdhed til tirsdagens kamp i Chicago - en kamp, hvor Hawks og Bulls har henholdsvis den næstbedste og femtebedste offensive rebounding i Eastern Conference.

Johnson er klar til at vende tilbage fra skade
Johnson er klar til at vende tilbage fra skadeProfimedia

Hawks må også undvære forwarden De'Andre Hunter, som tirsdag skal gennemgå et ikke-kirurgisk indgreb mod betændelse i højre knæ, som blev påvist ved en MR-scanning i lørdags. Hunter havde misset de to foregående kampe og vil være ude i mindst to uger mere.

Chicago er midt i en hjemmekampserie på fem kampe, hvor de har vundet to ud af tre indtil videre.

Bulls, som også er plaget af skader, har været uden Zach Lavine siden den 30. november og håber at se ham tilbage på banen inden månedens udgang.

Demar DeRozan (22,3 point pr. kamp) og Coby White (17,6 point pr. kamp) har hjulpet til med at erstatte Lavines scoringer. I 31 kampe har White haft karrierens højeste antal point.

Bulls' træner Billy Donovan har rost Whites indsats i denne sæson.

White har været i storform for Bulls.
White har været i storform for Bulls.Profimedia

"Hvis man ser på en stor offensiv spiller, har de altid skuldrene ved kurven," siger Donovan.

"De spiller foran, og de er i stand til at vende den nedad eller komme væk. Og han bliver bedre til at lave de læsninger."

Whites karriereår har været afgørende for Bulls' angreb, som har haft svært ved at score i denne sæson. Med 110 scorede point pr. kamp ligger Chicago fjerdesidst i ligaen, sammenlignet med ligaens tredjebedste angreb i Atlanta (122,7 point pr. kamp).

Tirsdagens kamp er det første opgør mellem holdene i år. De mødes ikke igen før den 12. februar i Atlanta.