NBA Roundup: Bulls overrasker Sixers, mens Timberwolves vinder over Heat

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA Roundup: Bulls overrasker Sixers, mens Timberwolves vinder over Heat

Chicagos Nikola Vucevic skyder et lay up over Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid i Bulls' 108-104-sejr over Sixers.
Chicagos Nikola Vucevic skyder et lay up over Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid i Bulls' 108-104-sejr over Sixers. AFP
Chicago Bulls modstod en sand opvisning fra Philadelphia-stjernen Joel Embiid mandag og brød 76ers' sejrstime med en 108-104-sejr.

Coby White scorede 24 point, og Nikola Vucevic leverede 23 for Bulls, som så en 12-points føring i starten af fjerde quarter blive reduceret til blot ét point på Tyrese Maxeys tre-pointer med 33,2 sekunder tilbage.

DeMar DeRozan, som sluttede med 15 point, tog tre frikast for at give Chicago lidt luft, og selvom den regerende NBA-MVP Joel Embiid noterede sig for 40 point og 14 rebounds, så var det ikke nok til at vinde kampen for Sixers. 

Embiids 14 rebounds blev hans 11. kamp i træk med mindst 30 point og ti rebounds, men Sixers kunne ikke fastholde momentum efter en 16-4 føring i de første minutter.

"Jeg tror, at vi glemte vores grundlæggende principper," sagde Embiid.

"Jeg synes, vi lavede et ret godt run. Vi kom tilbage i kampen ... vi havde muligheder, og vi kom tilbage. Vi kæmpede. Vi kom bare til kort."

Minnesota Timberwolves kom sent tilbage og vandt 112-108 over Heat i Miami, så de nu er lige så gode som Boston, der har den bedste statistik i ligaen med 20 sejre og fem nederlag.

Anthony Edwards scorede 32 point, og Karl-Anthony Towns leverede 18 for Timberwolves, som strammede forsvarsskruerne i anden halvleg for at komme tilbage efter et tidligt 17-point-underskud.

Timberwolves var bagud med seks point i det sidste quarter, men tog føringen på Michael Conleys tre-pointer med 8:37 tilbage af kampen. Miami kom foran igen, før Naz Reid med et skud gav Minnesota et forspring på et point, og de kom ikke bagud igen.

Det var syvende gang, at Wolves hentede sejr i ligaen, efter at have været bagud med to cifre på et tidspunkt i kampen, og Minnesota-centeren Rudy Gobert sagde, at holdet er nødt til at finde en måde at starte stærkere på.

"Jeg synes, vi skal starte kampen bedre," sagde Gobert.

"Det kræver, at vi bliver slået i ansigtet, før vi vågner op og gør de ting, vi skal gøre."

"Hver gang vi gør de ting, vi skal, især defensivt, sætter vi os selv i en position, hvor vi kan vinde kampen."

Miami blev opmuntret af, at Tyler Herro og Bam Adebayo vendte tilbage. Herro scorede 25 point i sin første kamp efter at have misset 18 kampe med en forstuvet ankel. Adebayo, som missede syv kampe med en forslået hofte, stod for 22 point.

I Indianapolis scorede James Harden 21 af sine 35 point i fjerde quarter, da Los Angeles Clippers vandt 151-126 over Pacers.

Harden scorede 18 point i træk for Clippers på lidt mere end tre minutter i fjerde quarter, hvor Los Angeles bragte sig foran med hele 33 point.

Pistons taber igen

Bennedict Mathurin førte Indiana Pacers til sejr med 34 point, mens Tyrese Haliburton - der var tilbage efter at have misset en kamp med et forslået knæ - kun leverede otte point, 11 assists og fire turnovers.

Cleveland Cavaliers måtte ud i overtid for at slå Houston Rockets med 135-130.

Donovan Mitchell scorede 37 point, og Sam Merrill havde en karrierehøjde på 19 fra bænken for Cavs, som scorede 13-8 over Houston i den forlængede spilletid og nu har vundet 11 overtidskampe i træk.

I Atlanta gjorde Hawks det endnu værre for Detroit Pistons og tildelte dem deres 24. nederlag i træk med 130-124.

Trae Young scorede 31 point og leverede 15 assists for Hawks, som førte gennem hele kampen.

Cade Cunningham scorede karrierens højeste 43 point for Detroit, men Pistons er to nederlag fra at matche rekorden for ligaens længste serie af nederlag i træk i en enkelt sæson - 26 kampe for Cleveland Cavaliers 2010/11 og Philadelphia 76ers 2013/14.

I Denver var de regerende mestre fra Nuggets skarpe nok til at hente sejren, til trods for at de stod over for en strospillende Luka Doncic. Nuggets vandt med 130-104 over Mavericks.

Jamal Murray scorede 22 point, Aaron Gordon tilføjede 21, og seks Nuggets-spillere scorede tocifrede antal point.

Nikola Jokic havde en stille aften med otte point, ni rebounds og syv assists, men med resten af Nuggets i hopla var det nok til at modstå Doncics 38 point, 11 rebounds og otte assists.