NBA round-up: Bucks bankede Heat og Grizzlies fik skovlen under Lakers

NBA roundup: Bucks bankede Heat og Grizzlies fik skovlen under Lakers
NBA roundup: Bucks bankede Heat og Grizzlies fik skovlen under LakersProfimedia
Der er fuld gang i slutspillet i NBA, og holdene byder hinanden op til dans.

Milwaukee Bucks 138 – 122 Miami Heat

Topseede Milwaukee klarede sig udmærket uden superstjernen Giannis Antetokounmpos, der var ude på grund af en skade, og slog Miami Heat med 138-122. Dermed står den nu 1-1 i slutspilsserien.

Bucks knuste Miami Heat og har derfor udlignet til 1-1

Antetokounmpo var ikke med i kampen, efter at have pådraget sig en skade i lænden i søndagens nederlag i kamp et. Bucks klarede sig dog glimrende uden den græske talisman.

Holdet fra Milwaukee førte fra begyndelsen af første quarter og så sig aldrig tilbage. Ved pausen var de stort foran 81-55.

Milwaukee fortsatte med at score i tredje quarter og udbyggede på et tidspunkt deres føring til 36 point.

Brook Lopez førte an for Milwaukee med 25 point, mens Jrue Holiday bidrog med 24 point, da ikke færre end syv Bucks-spillere endte med tocifrede antal point.

Memphis Grizzlies 103 – 93 Los Angeles Lakers

Memphis kom sig også over tabet af en stjernespilleren Ja Morant, da de vandt 103-93 over LeBron James og Los Angeles Lakers.

Xavier Tillman scorede 22 point og 18 rebounds i Grizzlies' sejr over Lakers.

Grizzlies førte med hele 16 point undervejs frem mod pausestillingen på 59-44. Lakers formåede ikke at finde en måde at få gang i deres offensiv på.

LeBron James blev kampens topscorer med 28 point, og japaneren Rui Hachimura leverede 20 point til og blev dermed den første Lakers-spiller, der scorede 20 point fra bænken i to playoffkampe i træk siden Magic Johnson i 1996.

Med sejren til Grizzlies er stillingen derfor 1-1 samlet.

Denver Nuggets 122 – 113 Minnesota Timberwolves

I Denver viste Jamal Murray klasse og drev Denver til en flot sejr over gæsterne fra Minnesota Timberwolves.

Denver så ud til at være sikkert på vej mod sejren efter at have ført 64-49 ved halvleg. Minnesota leverede dog et stærkt tredje quarter, hvor de scorede 40 point og vendte kampen på hovedet og førte med to point inden sidste quarter.

Men Murray og Michael Porter Jr. stod tilsammen for 23 point i fjerde quarter, hvilket var med til at sikre Denver sejren.

Nuggets er derfor foran 2-0 i slutspilsserien mod Timberwolves.