NBA: Oklahoma City Thunder besejrer Golden State Warriors igen, denne gang i overtime

Golden State Warriors guard Stephen Curry kører forbi Oklahoma City Thunder center Chet Holmgren.Reuters
Der er blevet spillet masser af NBA natten til søndag, og du kan få overblikket over kampene lige her.

Chet Holmgren satte en afgørende 3-pointer i ordinær spilletid, og Shai Gilgeous-Alexander scorede ti af sine 40 point i overtid, da Oklahoma City Thunder vandt for anden gang i træk over Golden State Warriors med en sejr på 130-123 natten til lørdag i San Francisco.

Holmgren sluttede med imponerende 36 point, og Jalen Williams leverede 22 for Thunder.

Chris Paul gav Warriors en sidste føring på 120-119, før Thunder-stjernen Gilgeous-Alexander satte en 3-pointer og et layup

Andrew Wiggins lavede fem ud af otte 3-pointer, da han scorede sæsonhøjeste 31 point for Golden State, som havde Stephen Curry tilbage efter to kampes fravær på grund af en lille skade i knæet. Curry satte også fem 3-pointere og sluttede med 25 point.

Thunder var i stand til at sende kampen i overtid, da Holmgren fangede en pasning i venstre hjørne med 1,6 sekunder tilbage og scorede en solid 3'er til 117-117.

Bulls 102 - 97 Heat

DeMar DeRozan scorede med 21,9 sekunder tilbage og leverede 12 af sine 23 point i fjerde quarter, da værterne fra Chicago kom tilbage efter at have været bagud med 21 point og vandt kampen over Miami.

Bulls kom ellers rigtig skidt fra start, da de var bagud hele 20-1 i første quarter.

Bulls fik ikke føringen, før Alex Caruso ramte en 3-pointer fra venstre side og gjorde det til 97-94 med 51,8 sekunder tilbage.

Nikola Vucevic tilføjede 15 point for Bulls, som vandt 101-75 over Miami i løbet af de sidste 41 minutter. Butler førte Heat an med 25 point på 8 ud af 16 skud. Heat bragte sig foran 22-1, da de lavede ni af deres første 11 skud.

Grizzlies 120 - 108 Spurs

Jaren Jackson Jr. scorede 27 point, og gæsterne fra Memphis vendte kampen med en 18-0-sejr i fjerde quarter og slog kriseramte San Antonio.

Grizzlies var bagud 99-93 med ti minutter tilbage, men tog føringen med deres 18-0 i løbet af de efterfølgende fem minutter, hvor Ziaire Williams afsluttede med en 3-pointer. San Antonio missede alle sine otte skud i den afgørende periode.

Desmond Bane scorede 26 point for Memphis, mens Santi Aldama lavede 17 point og ti rebounds. Keldon Johnson førte Spurs an med 22 point. Victor Wembanyama tilføjede 19 point, 13 rebounds og otte blokerede skud.

Knicks 122 - 108 Hornets

Jalen Brunson scorede 32 point, og Donte DiVincenzo lavede syv 3-pointere på vej mod sæsonens højeste 25 point, da New York Knicks igen besejrede Charlotte Hornets.

Julius Randle leverede 21 point, da Knicks vandt for sjette gang i deres seneste syv kampe. New York har nu også vundet tre udekampe i træk.

LaMelo Ball lavede 34 point, godt hjulpet på vej af otte 3-pointere, og rookien Brandon Miller lavede sæsonens bedste med 29 point, men Hornets måtte indkassere deres fjerde nederlag i træk.

Timberwolves 121 - 120 Pelicans

Karl-Anthony Towns scorede 29 point, herunder den afgørende scoring med fem sekunder tilbage, og Minnesota vendte et truende nederlag i fjerde quarter og slog værterne fra New Orleans.

Anthony Edwards tilføjede 23 point, og Rudy Gobert havde 17 point og 11 rebounds for Wolves.

Brandon Ingram scorede 30 point, og Jonas Valanciunas bidrog med 26 point og 11 rebounds for Pelicans. Zion Williamson fik aftenen fri, da New Orleans havde spillet fire kampe på seks dage.

Bucks 132 - 125 Mavericks

Giannis Antetokounmpo scorede hele 40 point og hjalp Milwaukee til en sejr over gæsterne fra Dallas.

Damian Lillard tilføjede 27 point for Bucks, som vandt deres fjerde kamp i træk. Milwaukee lavede et flot comeback mod Mavericks med 43-27 i det sidste quarter og kom igen efter at have været bagud med hele 12 point i anden halvleg.

Kyrie Irving var den mest scorende for Mavericks med 39 point, heraf 33 i anden halvleg. Luka Doncic lavede 35 point for Dallas, som nu har tabt to af sine seneste tre kampe.