NBA: Celtics slår Bucks i en voldsomt tæt kamp, mens Magic overrasker Nuggets

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA: Celtics slår Bucks i en voldsomt tæt kamp, mens Magic overrasker Nuggets

Giannis kunne ikke hjælpe sit hold med at vinde i nat.
Giannis kunne ikke hjælpe sit hold med at vinde i nat.MADDIE MEYER/Getty Images via AFP
Jaylen Brown scorede 26 point, og Boston Celtics kom tilbage på sejrssporet, da de i nat slog Milwaukee Bucks med 119-116 i NBA's Eastern Conference.

Celtics sagde farvel til en sejrsstime på seks kampe i mandags efter et uventet nederlag til Charlotte Hornets. Men Boston sørgede for, at det ikke skete igen mod Giannis Antetokounmpo og Bucks i nat i TD Garden, hvor de tog kontrol over kampen i første quarter og dominerede kampen, selvom det blot endte med en trepointssejr.

Celtics tog sagen i egen hånd efter en 10-0-føring, og selvom det lykkedes Bucks at komme tilbage på et enkelt ciffer i fjerde quarter, var Boston i stand til at vinde. Brown blev støttet af Jayson Tatum, som sluttede med 23 point, 11 rebounds og fire assists.

"Det var en holdindsats. Vi kom tilbage efter den sidste kamp," sagde Tatum til ESPN efter sejren. 

I en nattens andre kampe slog formstærke Orlando Magic de forsvarende NBA-mestre Denver Nuggets med 124-119.

Franz Wagner (27) og Paolo Banchero (23) scorede 50 point til sammen. Orlando var ellers bagud store dele af kampen, men i fjerde quarter fandt det melodien og vandt quarteret med 42-31. 

Nikola Jokic var Denvers topscorer med en triple-double på 30 point, 13 rebounds og 12 assists.

I Minneapolis fortsatte Minnesota Timberwolves deres positive stime ved at slå Philadelphia 76ers med 112-99. Anthony Edwards førte Minnesota an med 31 point, mens Karl-Anthony Towns tilføjede 23 point, 11 rebounds og tre assists.

Sixers, uden NBA MVP Joel Embiid (hofteskade), var stadig bagud med hele 17 point efter første quarter.

I Atlanta scorede Trae Young 43 point for Hawks i en overtidssejr på 147-145 over Brooklyn Nets. Young gik head-to-head med Mikal Bridges i store dele af kampen.

Bridges sluttede med en på 45 point, ti rebounds og fire assists, men Young scorede 14 point i overtiden og sikrede Atlantas sejr.

ALLE RESULTATERNE