Kevin Porter fra NBA-holdet Houston Rockets anholdt for overfald

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Kevin Porter fra NBA-holdet Houston Rockets anholdt for overfald
Porter i aktion for Rockets i april 2023.
Porter i aktion for Rockets i april 2023.
Profimedia
Houston Rockets-guard Kevin Porter Jr. blev mandag anholdt for overfald og kvælning af en kvinde i forbindelse med en episode på et hotelværelse tidligt om morgenen, ifølge flere rapporter.

Politikilder fortalte ABC News, ESPN, New York Post og Houston Chronicle, at Porter var blevet låst ude af sit hotelværelse, og efter at hotellets sikkerhedsfolk havde hjulpet ham ind, angreb han sin kæreste, en tidligere kvindelig NBA-spiller.

Kvinden, identificeret som Kysre Gondrezick, blev ifølge rapporterne kørt på hospitalet med nakkesmerter og en flænge i ansigtet, mens Porter blev varetægtsfængslet.

De havde optrådt sammen til en modeuge-event.

Porter, 23, blev valgt i første runde i NBA Draft 2019 og spillede en sæson for Cleveland Cavaliers, før han blev solgt til Rockets i januar 2021.

"Vi er i gang med at indsamle information om sagen, der involverer Kevin Porter Jr.", sagde Rockets i en erklæring.

En NBA-talsmand fortalte The Athletic og ESPN, at ligaen var klar over rapporterne og i kontakt med Rockets, mens de indsamlede flere oplysninger.

Porter går ind til den kommende NBA-kampagne efter sin karrieres bedste sæson, hvor han i gennemsnit scorede 19,2 point, 5,3 rebounds og 1,4 steals pr. kamp for Houston i sidste sæson samt 5,7 assists og en shot precision på 44,2 %, hvilket er karrierens højeste.