LeBron vil til OL i Paris i 2024 med Team USA

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
LeBron vil til OL i Paris i 2024 med Team USA
James har deltaget i OL tre gange og vundet guld to gange.
James har deltaget i OL tre gange og vundet guld to gange.
Reuters
LeBron James (38) har måske nok siddet over ved de sidste to OL, men NBA's topscorer er ifølge flere rapporter mandag interesseret i at vende tilbage til den internationale scene med USA Basketball ved legene i Paris i 2024.

Med henvisning til unavngivne kilder siger ESPN, at James er blandt en række topspillere, der er interesserede i at deltage i Paris, mens The Athletic skriver, at Los Angeles Lakers-angriberen allerede har ringet til flere stjerner i et forsøg på at rekruttere dem.

James har ikke spillet for Team USA, siden han vandt en guldmedalje ved OL i London i 2012.

James, som er tredobbelt OL-deltager og to gange guldvinder, har blandt andet kontaktet Kevin Durant, og de to spillere ser legene i Paris som en "sidste dans" med USA Basketball, fortæller kilder til The Athletic.

Ifølge The Athletic har James også talt med Stephen Curry, Anthony Davis, Jayson Tatum og Draymond Green, som alle er parate til at forpligte sig.

Curry har aldrig repræsenteret USA ved et OL, men ESPN siger, at NBA's all-time leader i tre-pointers har udtrykt interesse for at spille for Steve Kerr, hans træner i Golden State Warriors.

James' forsøg på at rekruttere spillere startede længe før USA tabte bronzekampen ved det nyligt afsluttede basketball-VM, og hans beslutning var ikke relateret til holdets resultat.