Magnussen får oprejsning i tæt Formel 1-træning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Magnussen får oprejsning i tæt Formel 1-træning
Magnussen får oprejsning i tæt Formel 1-træning
Magnussen får oprejsning i tæt Formel 1-træningProfimedia
Det gik noget bedre for Kevin Magnussen, da han torsdag aften lokaltid gennemførte torsdagens og sæsonens anden Formel 1-træning i Bahrain, end da han fire timer tidligere deltog i torsdagens første træning.

For mens Haas-danskeren i den første træning var næstlangsomst - nummer 19 - i Formel 1-feltet og havde 4,6 sekunder op til træningens hurtigste omgangstid, var han langt bedre med i den anden træning.

Her blev Magnussen nummer 14 ud af de 20 kørere, og han var blot 1,4 sekunder fra den hurtigste omgangstid, der blev sat af Lewis Hamilton i sin Mercedes.

Også holdkammeraten Nico Hülkenberg viste stor fremgang fra første til anden træning. Han gik fra at slutte sidst i den første træning til en syvendeplads i den anden træning.

Træningerne skal tages med det forbehold, at det er forskelligt, hvad holdene afprøver, før der står mere på spil senere i løbsweekenden.

Fredag skal kørerne gennemføre endnu en træning om eftermiddagen, inden de fredag aften kører kvalifikation til sæsonens første grandprix. Selve grandprixet begynder lørdag klokken 16 dansk tid.

Magnussens arbejdsgiver har udtryk begrænset optimisme før sæsonstarten. Sidste år havde Haas feltets langsomste biler, og det kan meget vel vare ved i starten af denne sæson, lyder det fra holdet.