Slutspillet nærmer sig i NFL: Ti mandskaber kan stadig sikre sig adgang til playoffs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Slutspillet nærmer sig i NFL: Ti mandskaber kan stadig sikre sig adgang til playoffs

Vinderen af Super Bowl kan løfte Vince Lombardi trofæet
Vinderen af Super Bowl kan løfte Vince Lombardi trofæetProfimedia
Der er stadig ingen kampe, der er lagt fast i slutspillet i NFL. Ni hold har allerede sikret sig adgang, mens 11 andre hold stadig har mulighed for at kvalificere sig. Flere hold skal dog holde tungen lige i munden, da flere scenarier kan komme i spil løbende under sidste spillerunde. Flashscore giver dig her det forkromede overblik.

NFL går ind i sin sidste spillerunde i denne weekend. Selvom flere hold har sikret sig en plads i det forjættede land, så er der stadig pladser at spille om.

Begge konferencer sender syv hold videre til slutspillet. I NFC-konferencen er der to ledige pladser, mens der i AFC er tohold der mangler at kvalificere sig.

I NFC er følgende hold klar til playoffs inden sidste runde:

San Francisco 49ers

Dallas Cowbows

Detroit Lions

Philadelphia Eagles

Los Angeles Rams

I AFC drejer det sig om disse hold.

Baltimore Ravens

Miami Dolphins

Kansas City Chiefs

Cleveland Browns

Houston TexansHouston Texans

Slutspilsscenarier i NFC

I NFC er der seks hold i spil til de sidste to pladser. Tre af dem er i NFC South divisionen, hvoraf et af holdene er sikret den ene plads, da den gives til divisionsvinderen. Det drejer sig om Tampa Bay Buccaneers, New Orleans Saints og Atlanta Falcons. Bucs kommer i slutspillet med en sejr over Carolina i sidste spillerunde, mens Saints og Falcons møder hinanden.

Saints vinder divisionen med en sejr eller uafgjort, samt et nederlag eller uafgjort til Bucs. Falcons vinder divisionen hvis de besejrer Saints, mens Bucs taber til Panthers.

Til den sidste plads melder Green Bay Packers, Minnesota Vikings og Seattle Seahawks sig ind i kampen.

Packers er i førersædet, og kvalificerer sig ved at vinde deres kamp over Chicago Bears. Selv uafgjort eller nederlag kan være nok for The Cheeseheads, som så vil være afhængige af resultater i flere andre kampe. NFC North rivalerne fra Minnesota er pisket til at vinde, men skal samtidigt håbe på både nederlag til Green Bay og Seattle, samt gunstige resultater i de to kampe i NFC South divisionen.

Seahawks er også afhængige af andre resultater, foruden deres egen kamp mod Hjalte Froholdt og Arizona Cardinals. Vinder Seahawks den, samtidigt med at Green Bay ikke vinder, så går Seattle i slutspillet. Uafgjort kan være nok, men så er Seattle afhængige af at Green Bay skal tabe, samt resultater fra NFC South kampene.

Dallas Cowboys og Philadelphia Eagles mangler at få afgjort NFC East divisionen mellem sig. Begge er dog klar til slutspillet, og Dallas tager division med en sejr over Washington Commanders, mens Eagles spiller mod New York Giants.

San Francisco 49ers har sikret sig førsteseed i NF, og sidder derfor over første runde af slutspillet, der forudsat at favoritterne klarer skærene vil tage sig således ud:

Dallas Cowboys – Green Bay Packers

Detroit Lions – Los Angeles Rams

Tampa Bay Buccaneers – Philadelphia Eagles

Slutspilsscenarier i AFC

I AFC er der fire bejlere til de tre ledige pladser. to af disse er fra AFC South, hvor Jacksonville Jaguars og Houston Texans skal fordele divisionstitlen mellem sig.Jaguars vinder divisionen hvis de besejrer Tennessee Titans.

Colts og Texans mødte hinanden natten til søndag, og her vandt Texans med 23-19. Det betyder, at Jaguars er tvunget til at vinde, hvis de vil sikre sig divisionstitlen i AFC South.

De to hold der ikke vinder divisionen, er stadig i spil en wildcardplads, men vil i givet fald være afhængige af andre resultater.

Miami Dolphins tager hjemme mod Buffalo Bills, i en direkte duel om titlen i AFC East. Miami vinder divisionen med sejr eller uafgjort, mens Bills skal vinde. Miami er sikret en plads i slutspillet uanset resultatet, mens Buffalo i tilfælde af nederlag stadig er i slutspillet, hvis enten Jaguars ikke vinder, da Pittsburgh Steelers vandt 17-10 sent lørdag aften over Baltimore Ravens.

Steelers står med fine kort på hånden. Efter sejren over Baltimore Ravens er et nederlag til enten Bills eller Jaguars nok. 

Hvis holdene lever op til deres statistiske favoritværdighed, vil de tre slutspilskampe i AFC se ud som følger. Baltimore Ravens sidder over i første runde:

Miami Dolphins – Indianapolis Colts

Kansas City Chiefs – Buffalo Bills

Jacksonville Jaguars – Cleveland Browns