Nick Kyrgios ude af French Open på grund af fodskade pådraget under røveri

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nick Kyrgios ude af French Open på grund af fodskade pådraget under røveri

Kyrgios går på krykker efter sin skade.
Kyrgios går på krykker efter sin skade.Profimedia
Nick Kyrgios' aflysning til French Open skyldes ifølge hans agent, at han blev skadet i foden, da en mand angiveligt stjal hans bil under trusler med en pistol, snarere end at det er som følge af den knæoperation, der tidligere var blevet talt om.

Det franske tennisforbund sagde i denne uge, at australieren ville gå glip af Roland Garros på grund af en operation i januar for at reparere en overrevet venstre menisk.

Men hans agent har nu fortalt The Canberra Times, at knæet har det "fint", og at et slemt sår i foden var grunden til, at han ikke ville være i Paris i næste uge.

"Knæoperationen gik så godt som muligt, og hans genoptræning var fantastisk, og vi var nået til det punkt, hvor vi trænede på banen," sagde Daniel Horsfall til avisen.

"Vi havde brug for at være på et punkt, hvor han uden problemer kunne spille fem sæt. Lige da vi var ved at komme i gang med belastningsperioden, skete det væbnede røveri i hans hjem.

"Under røveriet skar han sig ret slemt i foden. Den heler ikke ordentligt, og han kan ikke spille på 100 procent, så han har været væk fra banen i næsten to uger nu."

Retsdokumenter citeret af den nationale tv-station ABC tidligere på måneden hævdede, at en mand pegede en pistol mod Kyrgios' mor, før han stjal hans limegrønne Tesla nær hans hjem i Canberra.

Kyrgios, som var i nærheden, ringede til politiet og ved hjælp af en app på sin telefon hjalp han dem med at spore bilens placering. Det er ikke klart, hvordan han skar sig i foden.

Wimbledon-finalisten fra 2022, der er rangeret som nummer 26 i verden, har ikke spillet French Open siden et exit i anden runde i 2017.

Han har aldrig leveret på Roland-Garros' grusbane og er kun nået tredje runde to af de fem gange, han har spillet der.

Kyrgios har haft et problemfyldt år, hvor han i februar erklærede sig skyldig i at have overfaldet en tidligere kæreste. Han undgik at blive dømt for det, som dommeren kaldte en "enkelt dum handling".

Hans bedstemor døde i denne uge.

"Det virker som om, at jeg bare ikke kan få fred lige nu", sagde Kyrgios på de sociale medier, ledsaget af billeder af hans afdøde "Yiayia" - det græske ord for bedstemor.

"RIP Yiayia, den bedste vi kunne ønske os. Gå ud og nyd din tid med Papou (bedstefar, red) nu."