Tennis Tracker: Andy Murray går på banen i Frankrig og Tauson er klar i Østrig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Andy Murray går på banen i Frankrig og Tauson er klar i Østrig
Opdateret
Murray er tilbage i aktion
Murray er tilbage i aktionAFP
Australian Open er måske slut, men tennissæsonen er kun lige begyndt, og Andy Murray (36) er et af mange store navne, der går på banen i dag.

Kl. 15:43 - Paula Badosa (26), den tidligere verdenstoer, der i dag er røget helt ned som nr. 83 på verdensranglisten efter at en rygskade satte hende langt tilbage i 2023, tog et videre skridt mod sit comeback, da hun vandt 3-6, 6-4, 6-1 over Lanlan Tararudee (19) i 1/16-finalerne i WTA-turneringen i Thailand. 

Kl. 13:20 - Aryna Sabalenka (25) var langt foran resten af feltet i dette års Australian Open og hun blev den første kvinde i 11 år, der forsvarede sin titel, endda uden at tabe et eneste sæt. 

Kl. 12.54 - Clara Tauson er klar til WTA-turneringen i østrigske Linz efter at hun besejrede belgieren Jaqueline Cristian, der som nr. 89 ligger to pladser over Tauson på verdensranglisten.  Tauson spillede sig succesfuldt igennem kvalifikationsturneringen og slog i den afgørende kamp rumæneren Jaqueline Cristian, der er rangeret som nummer 89 i verden.

Den 21-årige dansker, der mandag rykkede op som nummer 91 på verdensranglisten, sejrede med cifrene 6-2, 6-0 efter knap en times spil.

08:10 - Hej og velkommen til dagens Tennis Tracker! 

Dagen byder blandt andet på en Clara Tauson-kamp. Danskeren spiller nemlig sidste kvalifikationskamp for at sikre sig en plads ved WTA-turneringen i Linz i Østrig. Tauson møder den 25-årige rumæner Jaqueline Cristian. De to har mødt hinanden fire gange tidligere, hvor hver har vundet to.

Derudover skal den skotske tennisstjerne Andy Murray i aktion i Montpellier, hvor han møder franskmanden Benoit Paire

Danske Holger Rune deltager også ved den franske turnering, men skal altså først i kamp midt på ugen.