Skrantende OB præsenterer millionoverskud trods svigtende resultater

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skrantende OB præsenterer millionoverskud trods svigtende resultater
Økonomien i OB ser fornuftig ud.
Økonomien i OB ser fornuftig ud.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Odense Sport & Event, der er selskabet bag fodboldklubben OB, præsenterede onsdag et årsregnskab for 2023 med et overskud på 25 millioner kroner før skat. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ifølge Odense Sport & Event er resultatet det bedste i selskabets historie.

Administrerende direktør Enrico Augustinus finder resultatet tilfredsstillende og ser frem mod en række nye tiltag i 2024.

"Målet er altid sorte tal på bundlinjen, og det er lykkedes os at skabe et godt resultat i 2023, hvilket selvfølgelig er positivt."

"Vi har dog samtidig en ambition om aldrig at være tilfredse, forstået på den måde at der altid er plads til forbedringer og udvikling."

"Vi har en masse spændende ting i støbeskeen, som vi forventer at se udbyttet af i de kommende år," siger Enrico Augustinus.

Tre hoteller og et turismeben i koncernen bidrog særligt til overskuddet, men fodbolddelen følger også godt med, lyder forklaringen.

I 2023 debuterede OB's kvindehold som et nyt tiltag, og holdet er lige nu nummer et i den næstbedste række. Forventningen er, at holdet rykker op i den bedste række efter denne sæson.

Mens OB's fodboldkvinder har succes, kniber det mere med herrerne i Superligaen. Tirsdag aften tabte OB til Vejle og skal i foråret forsøge at undgå nedrykning.

For lidt under et år siden sluttede OB som nummer otte i Superligaen, og klubben indfriede dermed ikke målsætningen om top-6 og en plads i mesterskabsspillet.

"Konkurrencen om at være med i top-6 af dansk fodbold skærpes konstant."

"Og vi må konstatere, at vi trods en klar strategi og øgede driftsomkostninger ikke i 2023 lykkedes med at skrabe de nødvendige point sammen," siger Enrico Augustinus.

Opbakningen på lægterne og blandt sponsorerne er dog intakt trods de pauvre resultater.

Samtidig har klubben været i stand til at sælge flere spillere til udlandet, og alt dette kan mærkes på økonomien.

Omtaler