OB-stopper: Vi rykker nok ned uden sejre på hjemmebane

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
OB-stopper: Vi rykker nok ned uden sejre på hjemmebane
OB har haft det ualmindeligt svært på hjemmebane i denne sæson.
OB har haft det ualmindeligt svært på hjemmebane i denne sæson.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Efter 12 kampe står OB stadig uden en eneste sejr på eget græs i Superligaen. Det står klart efter tirsdagens 0-1-nederlag til Vejle i den første kamp i nedrykningsspillet.

OB-stopperen Tobias Slotsager fastslår, at fynboerne skal til at hente nogle sejre på hjemmebane, hvis holdet skal undgå nedrykning. Det er blot blevet til tre point i Odense.

"Vi har ikke prøvet at vinde endnu på hjemmebane. Vi skuffede igen foran vores fans."

"Det er alt, alt for lidt. Hvis det bliver sådan ved, rykker vi nok også ned. Hvis ikke vi kan få point på det, der egentlig skulle være et fort," siger Tobias Slotsager til TV3 Sport.

Vejle, der ligger under nedrykningsstregen, har nu kun to point op til OB

"Der er masser af kampe endnu, og heldigvis fik vi lagt en lillebitte smule afstand, inden vi gik ind i nedrykningsspillet, men selvfølgelig er det på ingen måde godt nok," lyder det fra Slotsager.

OB-angriberen Bashkim Kadrii har en mulig forklaring på hjemmebanekomplekset. Han føler, at OB har nemmere ved at præstere på udebane, hvor holdet kan spille på en anden måde.

"Hvis jeg skal sige én ting - men jeg tror ikke kun, at det er dét - så er det, at man skal skabe kampen på hjemmebane, hvor man i mindre grad skal gøre det på udebane."

"Det er en af årsagerne, men ellers kan jeg ikke finde en forklaring," siger Bashkim Kadrii til TV 2 Sport.

Vejle-angriberen Yeni Ngbakoto var lettet over sejren mod en af de direkte konkurrenter i bundkampen.

"Kampene i nedrykningsspillet er mere intense i forhold til grundspillet. Holdene kommer ud med helt vild meget energi, og det var tydeligt at mærke, men det var vi klar på."

"Der er meget at vinde, fordi vi spiller mod direkte konkurrenter hver gang," siger Yeni Ngbakoto til klubbens hjemmeside.