Vejle forlænger fynsk hjemmebanekompleks og gør nedrykningskamp højintens

Vejle forlænger fynsk hjemmebanekompleks og gør nedrykningskamp højintensBo Amstrup/Ritzau Scanpix
OB's elendige hjemmebaneform fortsatte tirsdag aften, da Vejle var på besøg og vandt 1-0 over fynboerne.

De jyske gæster var klart bedst hele opgøret igennem, og dermed er OB fortsat uden sejr på hjemmebane i indeværende superligasæson.

I 12 hjemmekampe er det nu blevet til tre uafgjorte kampe og ni nederlag.

Vejles sejr bringer i den grad spænding til nedrykningskampen. Vejle ligger under stregen med 22 point, men er kun henholdsvis et og to point efter Lyngby og OB over stregen.

Stillingen
StillingenFlashscore

OB startede opgøret mod Vejle i et højt pres, men uden succes. Vejle formåede flere gange at spille sig ud af det første tryk, og så var der masser af plads på OB's banehalvdel.

Efter otte minutter udnyttede gæsterne pladsen. Thomas Gundelund blev sendt i dybden og fandt med en tværbold Musa Juwara, der sendte bolden i nettet på førsteberøringen.

Vejle var farligst, og efter 27 minutter troede gæsterne, at føringen blev fordoblet.

Et snorlige indlæg blev sendt ind i pandebrasken på Stefan Velkov, der headede bolden i mål, men den ungarske midtstopper var marginalt offside.

Ikke meget fungerede i første halvleg for OB, og efter 36 minutter var man også nødsaget til at flå anfører Filip Helander ud, efter at han flere gange havde balanceret på grænsen til at modtage advarsel nummer to.

Vejle-dominansen fortsatte i anden halvleg, hvor de jyske gæster stadig var bedst og skabte flere gode muligheder.

Efter en lille time blev opgaven endnu sværere for hjemmeholdet, da Tom Trybull modtog sin anden advarsel og blev sendt tidligt i bad.

OB kom lidt mere på bolden efter at være blevet reduceret til ti mand, men Vejle var farlig på omstillinger og skabte flere store chancer, som Viljar Myhra i OB-målet reddede gang på gang.

Mod slutningen forsøgte OB at trykke på for en udligning, men tæt på kom hjemmeholdet aldrig.