Se rundens hold: Magiske Messi og iskolde Kudus har fundet vej til de offensive pladser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Se rundens hold: Magiske Messi og iskolde Kudus har fundet vej til de offensive pladser

Lionel Messi var igen på pletten mod Mexico og har nu scoret to mål ved VM i Qatar.
Lionel Messi var igen på pletten mod Mexico og har nu scoret to mål ved VM i Qatar.Profimedia
Flashscore News har udvalgt 11 spillere fra gruppespillets anden runde ved årets VM i Qatar. Der er blandt andet blevet plads til en Danmarks banemand Mbappé og magiske Messi.

Anden spillerunde ved VM i Qatar bød på flere overraskelser, hvor blandt andet Marokko slog Belgien med 2-0 og Costa Rica slog Japan.

Mange store offensive præstationer gør, at vi hos Flashscore News har valgt, at rundens hold er sat op i en 4-2-3-1-formation.

Flashscore News har valgt de spillere, der har været særligt iøjnefaldende i løbet af de 16 kampe, der blev spillet i anden runde. Se herunder, hvem der har fået plads på holdet.

Wojciech Szczesny pillede blandt andet et straffespark i kampen mod Saudi-Arabien.
Wojciech Szczesny pillede blandt andet et straffespark i kampen mod Saudi-Arabien.Opta by Stats Perform

Wojciech Szczesny, Polen

Den 32-årige Juventus-målmand stod en glimrende kamp i Polens 2-0-sejr over Saudi-Arabien. Saudiaraberne overraskede alle, da de i første spillerunde slog Argentina. Polen spillede derimod uafgjort mod Mexico i første kamp. Wojciech Szczesny holdt Mexico fra at score i første spillerunde og han gjorde det samme mod Saudi-Arabien.

Den rutinerede målmand var særdeles vigtig i sejren, hvor han med flere fine redninger afholdt Saudi-Arabien for at score. Blandt andet med en redning på straffespark blev Szczesny helt afgørende for polakkerne.

Ramin Rezaeian scorede målet til 2-0 mod Wales.
Ramin Rezaeian scorede målet til 2-0 mod Wales.Opta by Stats Perform

Ramin Rezaeian, Iran

Iran fik en ordentlig afklapsning i første spillerunde, da de tabte med 6-2 til England. Iranerne rejste sig dog i kampen mod Wales, hvor de hentede en flot 2-0-sejr.

En af de helt store spillere i kampen var Irans højre back Ramin Rezaeian. Den 32-årige forsvarsspiller spillede hele kampen, hvor han var med til at holde buret rent. Derudover scorede Rezaeian også til målet til 2-0. Iran kan stadig nå at gå videre fra gruppen, men det kræver et godt resultat mod USA.

Romain Saiss og Marokko overraskede det meste af verden, da de slog Belgien med 2-0.
Romain Saiss og Marokko overraskede det meste af verden, da de slog Belgien med 2-0.Opta by Stats Perform

Romain Saiss, Marokko

Marokko stod for en lille VM-overraskelse, da de slog Belgien med 2-0. Forsvarsklippen Romain Saiss var en af kampens store profiler, hvor han blandt andet var et monster i luftspillet og fik lavet et hav af clearinger.

Derudover kunne den 32-årige Besiktas-spiller også notere sig for en scoring, da han bragte sit hold foran med 1-0.

Marokko skal blot have point mod Canada i sidste spillerunde for at sikre sig videre avancement.

Harry Souttar var solid i defensiven for Australien i sejren over Tunesien.
Harry Souttar var solid i defensiven for Australien i sejren over Tunesien.Opta by Stats Perform

Harry Souttar, Australien

Harry Souttar var vigtig for Australiens 1-0-sejr over Tunesien. Stoke-spilleren styrede forsvaret og sørgede for, at Tunesien ikke fik scoret. Den stærke australier vandt mange dueller og gjorde Tunesiens betingelser svære. Sammen med resten af det australske hold holdt de nullet og indtager dermed andenpladsen i gruppen inden sidste spillerunde.

Alex Sandro spillede en flot kamp i Brasiliens sejr over Schweiz.
Alex Sandro spillede en flot kamp i Brasiliens sejr over Schweiz.Opta by Stats Perform

Alex Sandro, Brasilien

Brasilien er efter anden spillerunde videre i turneringen allerede inden sidste gruppekamp. Sydamerikanerne vandt nemlig 1-0 over Schweiz. Venstrebacken Alex Sandro spillede en god kamp, hvor han både offensivt og defensivt havde flere fine aktioner.

Det brasilianske forsvar stod godt og tillod ikke mange chancer. Alex Sandro vandt mange af sine defensive dueller. Samtidig var han en konstant trussel i offensiven i brasilianernes venstre side.

Bruno Fernandes scorede begge Portugals mål i 2-0-sejren over Uruguay.
Bruno Fernandes scorede begge Portugals mål i 2-0-sejren over Uruguay.Opta by Stats Perform

Bruno Fernandes, Portugal

Bruno Fernandes var i stort spillehumør, da han og Portugal mandag aften sikrede sig videre avancement ved at slå Uruguay med 2-0. Manchester United-midtbanemanden var sit holds bedste spiller, hvor han særligt i den offensive del satte flere gode angreb op i for portugiserne.

Derudover scorede Bruno Fernandes begge Portugals mål. Det første mål var et indlæg, der ikke blev ramt af nogen, men sejlede i kassen alligevel. Midtbanespilleren scorede også på et straffespark i det 93. minut og cementerede dermed sejren.

Mateo Kovacic spillede en flot kamp på midten mod Canada.
Mateo Kovacic spillede en flot kamp på midten mod Canada.Opta by Stats Perform

Mateo Kovacic, Kroatien

Kroatien kom bagud 1-0 til Canada, men spillede en glimrende kamp og endte med at vinde kampen med 4-1. Her var Mateo Kovacic rigtig vigtig for kroaterne. Chelsea-spilleren havde flere vellykkede tacklinger og erobringer, som stoppede de canadiske angreb. Derudover var Kovacic utrolig boldsikker og distribuerede kuglen rigtig fint indtil det 86. minut, hvor han blev skiftet ud.

Kovacic og Kroatien skal blot spille uafgjort i den sidste gruppekamp mod Belgien for at gå videre.

Mohammed Kudus scorede hele to gange i sejren over Sydkorea.
Mohammed Kudus scorede hele to gange i sejren over Sydkorea.Opta by Stats Perform

Mohammed Kudus, Ghana

Ghana og Sydkorea spillede nok en af turneringens mest spændende kampe indtil videre. En af kampens helt store profiler var den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus. 22-årige Kudus bragte Ghana på 2-0 i første halvleg og var en konstant kilde til uro for sydkoreanerne. Asiaterne kom flot tilbage på 2-2, men ghaneserne endte med tage alle tre point, og det var igen Mohammed Kudus, der fik en hovedrolle. Han scorede nemlig til slutresultatet 3-2.

Mohammed Kudus var brandvarm i offensiven, men han ydede også en stor indsats i det defensive arbejde, hvor han præsterede flere tilbageerobringer og vundne dueller.

Lionel Messi var Argentinas redningsmand, da han bidrog med mål og assist mod Mexico.
Lionel Messi var Argentinas redningsmand, da han bidrog med mål og assist mod Mexico.Opta by Stats Perform

Lionel Messi, Argentina

Argentina er meget overraskende i en presset situation, da de tabte åbningskampen mod Saudi-Arabien med 2-1. Argentinerne var derfor tvunget til at slå Mexico i anden gruppekamp. Særligt en spiller skulle storspille for VM-finalisterne fra 2014, hvis de skulle vinde over Mexico.

Sydamerikanerne havde brug for, at den ”argentinske troldmand” Lionel Messi drev holdet frem mod sejren. Og Messi gjorde lige netop det. Med både mål og assist fik Messi og co. nemlig skovlen under mexicanerne. Den nu 35-årige verdensstjerne satte spillet for sit hold og var med i de afgørende situationer.

Argentina skal vinde over Polen i sidste gruppekamp for at være helt sikre på at gå videre fra gruppen.

Kylian Mbappé har nu scoret tre mål mål ved VM-slutrunden i Qatar.
Kylian Mbappé har nu scoret tre mål mål ved VM-slutrunden i Qatar.Opta by Stats Perform

Kylian Mbappé, Frankrig

Vi er nok rigtig mange danskere, der er lidt træt af, at PSG-stjernen Kylian Mbappé spillede en god kamp mod Danmark. Med sin enorme fart var Mbappé en konstant trussel mod det danske forsvar, som til tider havde svært ved at tøjle franskmanden.

Der stod da også Kylian Mbappé på begge Frankrigs mål, da han to gange kom fri i feltet og sparkede bolden sikkert ind bag Kasper Schmeichel.

Frankrig er derfor allerede gået videre til ottendedelsfinalerne inden sidste gruppekamp mod Tunesien.

Andrej Kramaric havde fundet målstøvlerne frem i kampen mod Canada, hvor han scorede hele to gange.
Andrej Kramaric havde fundet målstøvlerne frem i kampen mod Canada, hvor han scorede hele to gange.Opta by Stats Perform

Andrej Kramaric, Kroatien

Manden i front på rundens hold har ikke været så let at udvælge. Der var mange dygtige skarprettere i runde to, hvor mange af nationernes angribere fik lavet mål.

Det endelige valg er dog faldet på Kroatiens Andrej Kramaric, der var med til at vende kampen mod Canada fra et truende nederlag til en knusende sejr. Hoffenheim-spilleren scorede til både 1-1 og 3-1 og fik dermed taget hul på sin VM-målkonto. Kramaric har allerede nu lavet flere mål end i 2018, da Kroatien nåede finalen. Her scorede han nemlig kun et enkelt mål i hele turneringen.