Barcelonas præsident giver Xavi Hernandez æren for Spaniens VM-succes

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Barcelonas præsident giver Xavi Hernandez æren for Spaniens VM-succes

Barcelonas præsident giver Xavi Hernandez æren for Spaniens VM-succes
Barcelonas præsident giver Xavi Hernandez æren for Spaniens VM-succesProfimedia
Spanien har efter de første to kampe ved VM hentet fire point. En 7-0-sejr over Costa Rica og en uafgjort mod Tyskland har gjort, at er så godt som sikre på at gå videre. Ifølge FC Barcelonas præsident så skal successen tilskrives en tidligere spansk landsholdsspiller.

Barcelonas cheftræner, Xavi Hernandez, bør få æren for Spaniens resultater.

Det mener klubbens præsident, Joan Laporta, i hvert fald.

"Barca er stolt af at se, hvordan vores spillere og landsholdet gør det. De er en af favoritterne til at vinde VM sammen med Brasilien og Frankrig."

"Xavi gør det rigtig godt. Vi fører La Liga. Det, der sker på det spanske landshold, er en konsekvens af Xavis gode arbejde", siger Laporta ifølge Reuters.

Den spanske landstræner, Luis Enrique, havde både i 7-0-sejren over Costa Rica og i 1-1-kampen mod Tyskland fem spillere fra Barcelona i sin startopstilling.

Og Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Gavi og Ferrán Torres er rygraden på holdet, mener Joan Laporta.

"Luis Enrique har med stor succes opbygget en blok af spillere - hovedsageligt fra vores klub - som styrer spillet. Det er Xavis fortjeneste, fordi han giver dem minutter på Barcelonas førstehold", siger Barcelona-chefen.

Ferrán Torres lavede to mål i 7-0-sejren over Costa Rica, hvor Gavi blev den yngste spanske VM-spiller nogensinde og desuden også målscorer til 7-0.

Jordi Alba lavede desuden en assist mod både Costa Rica og Tyskland.

Spanien spiller sig torsdag videre til ottendedelsfinalerne med en uafgjort mod Japan. En spansk sejr sikrer Luis Enriques tropper førstepladsen.