Fortrøstningsfuld Manuel Neuer efter uafgjort: Vi er stadigvæk i live

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Fortrøstningsfuld Manuel Neuer efter uafgjort: Vi er stadigvæk i live
Manuel Neuer dirigerer sit forsvar i kampen mod Spanien.
Manuel Neuer dirigerer sit forsvar i kampen mod Spanien.
Profimedia
Søndagens helt store opgør stod mellem de to fodboldgiganter fra Tyskland og Spanien. Tyskernes nederlag til Japan i første runde gjorde, at de var tvunget til at få point mod Spanien.

Tysklands målmand Manuel Neuer udtrykte efter VM-kampen mod Spanien lettelse over, at holdet stadigvæk er "i live" ved slutrunden.

Holdet tog et skridt mod at redde sig selv, da det søndag spillede 1-1 mod Spanien. Efter det tyske nederlag til Japan i første kamp i Qatar led håbet om at gå videre fra gruppespillet et knæk.

Efter 1-1 mod Spanien søndag skal Tyskland torsdag selv slå Costa Rica og have spansk hjælp for at undgå en tidlig hjemrejse.

"Hovedpointen er, at vi stadigvæk er i live. Det, vi har indflydelse på, er at få tre point mod Costa Rica", siger Manuel Neuer.

Tyskeren er tilfreds med sit holds præstation imod de dygtige spaniere, som blæste Costa Rica ud af banen i første spillerunde.

"Det var en hård kamp mod et virkelig godt spansk hold", lyder det fra den tyske målmand og landsholdskaptajn.

"Vi tog kampen op og lod dem ikke få mange chancer på de 90 minutter."

"Vores defensive arbejde var sublimt fra forrest til bagerst. Vores kompakthed gjorde det svært for dem at score mod os. Deres mål var ganske simpelt af høj kvalitet og svært at forsvare sig mod. Alligevel blev vi ved med at tro på os selv", siger Neuer.

Det lignede længe en spansk sejr, men en udligning fra tyske Niclas Füllkrug gjorde, at kampen endte uafgjort. En sejr til Spanien havde betydet, at de havde været sikre på at gå videre.

Der skal dog mindst et point på bordet mod Japan på torsdag, hvis spanierne selv skal afgøre det.

Den spanske landstræner havde håbet på sejr, men har det fint med Spaniens placering.

"Ja, det er en skam, resultatet, men vi bliver nødt til at være glade, for vi fører denne dødens gruppe", siger Luis Enrique efter kampen.

"Alt-eller-intet-konkurrencen begynder nu. Det er virkeligheden for os nu, og vores mål er at komme videre som nummer et i gruppen", siger han.