Red Bull får grønt lys til overtagelse af tysk storhold i cykling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Red Bull får grønt lys til overtagelse af tysk storhold i cykling

Van Aert er en af de cykelstjerner der nyder godt af sponsoratet fra Red Bull
Van Aert er en af de cykelstjerner der nyder godt af sponsoratet fra Red BullProfimedia
Drikkevarekoncernen Red Bulls majoritetsovertagelse af selskabet for det tyske tophold Bora-Hansgrohe kan fortsætte som planlagt.

"Grundlaget er nu officielt på plads. Det er det grønne lys, vi har ventet på for at kunne afslutte formaliteterne og de mange individuelle komponenter i partnerskabet," siger teamchef Ralph Denk. Detaljer om partnerskabet vil blive præsenteret i løbet af sæsonen.

Energidrikproducenten, som er allestedsnærværende inden for sportssponsorering, ønsker at overtage 51 procent af RD pro cycling GmbH & Co. KG og RD Beteiligungs GmbH, som begge ledes af Denk.

Ifølge konkurrencemyndighedernes gennemgang af overtagelsen er der ingen indvendinger mod dette.

Det i øjeblikket bedste tyske hold med ryttere som Lennard Kämna, Emanuel Buchmann og nyankomne Primoz Roglic bekræftede det planlagte partnerskab i begyndelsen af januar.

Red Bull, som blandt andet er storsponsor i Formel 1 og fodbold, har hidtil været involveret i partnerskaber med individuelle ryttere i cykelsporten.

Ud over den tyske Bora-hansgrohe-profil Anton Palzer omfatter disse også topstjernerne Wout van Aert (Belgien) og Thomas Pidcock (Storbritannien).