Ny Brøndby-spiller ser frem til Derby: Jeg har set en masse vilde videoer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ny Brøndby-spiller ser frem til Derby: Jeg har set en masse vilde videoer
Jordi Vanlerberghe fejrer sit første Brøndby-mål.
Jordi Vanlerberghe fejrer sit første Brøndby-mål.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nyindkøbte Jordi Vanlerberghe havde indtil vinterpausen spillet hele sin karriere i Belgisk fodbold. Nu kommer han til at spille den største kamp, som Danmark har at byde på, og det glæder han sig til.

I vinterpausen hentede Brøndby belgieren Jordi Vanlerberghe i KV Mechelen. Den 27-årige defensivspiller startede foråret med en lille skade, men han fik sin startdebut i seneste kamp mod Silkeborg, hvor han sågar scorede et flot mål. 

Mandag skal han så spille en af karrierens største kampe, når han sammen med Brøndby gæster Parken, hvor FC København venter i forårets første derby. Den nye stopper ser meget frem til det store opgør.

"Jeg kan ikke vente med at skulle spille mit første Derby. Alle i truppen taler om det, og det er den største kamp herhjemme, så jeg ser virkelig frem til at skulle opleve det," fortæller Vanlerberghe til Brøndbys egen hjemmeside.

I sin tidligere klub Mechelen har han været vant til at spille foran 16.672, som er den maksimale kapacitet på Mechelens hjemmebane. På mandag skal han for første gang spille i Parken, hvor i omegnen af 38.000 fans vil skabe en intens stemning. Jordi Vanlerverghe har dog forberedt sig lidt på, hvordan atmosfæren vil være til nordens største opgør.

"Inden jeg kom til Brøndby IF, havde jeg set en masse vilde videoer om de her kampe, og man kan virkelig mærke, at det betyder meget for klubben, spillerne og vores fans. Man kunne mærke det allerede, da vi tog hul på træningsugen, at der venter en helt særlig topkamp på mandag."

Topstillingen i Superligaen
Topstillingen i SuperligaenFlashscore

Brøndby kan med en sejr lægge endnu større afstand ned til FCK. Københavnerne kan dog overhale rivalerne fra Vestegnen, hvis de skulle ende med at stjæle alle tre point.