NFL-dansker fik første start i knebent nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL-dansker fik første start i knebent nederlag

NFL-dansker fik første start i knebent nederlag
NFL-dansker fik første start i knebent nederlagRitzau
Hjalte Froholdt blev søndag den første dansker nogensinde til at starte inde i angrebet for et NFL-hold, da hans hold, Cleveland Browns tabte 20-23 til divisionsrivalen Baltimore Ravens.

26-årige Froholdt er i gang med sin fjerde sæson i NFL, men har aldrig før startet inde. Danskeren startede søndag inde på positionen som right guard i Clevelands startopstilling på grund af en skade til en af de spillere, der stiller op på Browns' offensive linje.

Hjalte Froholdt fik en god start på kampen, da den bomstærke fynbo tidligt i opgøret 

var med til at bane vejen for, at holdkammeraten Nick Chubb scorede et touchdown.

Senere kom der dog også lidt malurt i bægeret, da han ikke kunne holde styr på en forsvarsspiller, der endte med at rive bolden ud af hænderne på Browns-quarterback Jacoby Brissett.

Før sin første start havde Froholdt sagt følgende til Browns´ hjemmeside: "Det er en stor mulighed at komme ind og få min første start. Jeg er omgivet af gode spillere, og Wyatt har hjulpet mig en masse i løbet af ugen og på møderne. Han har givet mig gode råd og alt det der, så jeg har det rigtig godt med at tage af sted og spille".

Cleveland Browns er Hjalte Froholdts tredje hold i NFL. Danskeren blev taget af New England Patriots i den årlige draft i 2019 og endte derefter hos Houston Texans undervejs i 2020-sæsonen. Browns hentede Froholdt til holdet kort inde i 2021-sæsonen, og her har han altså formåede at skabe sig en plads på holdet. 

/ritzau/