Lionel Messi og Cristiano Ronaldo skal dyste mod hinanden i sjældent opgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo skal dyste mod hinanden i sjældent opgør

De to største duellanter i de 15 år krydser klinger igen.
De to største duellanter i de 15 år krydser klinger igen.FRANCK FIFE/AFP
To af verdens bedste fodboldspillere står atter en gang over for hinanden, når Lionel Messis Inter Miami næste år skal spille mod Cristiano Ronaldos Al-Nassr.

Det oplyser Inter Miami natten til tirsdag dansk tid.

Opgøret er en del af træningsturneringen Riyadh Season Cup, hvor saudiarabiske Al-Hilal desuden deltager.

Al-Hilal har spillere som Neymar, Aleksandar Mitrović, Rúben Neves og Kalidou Koulibaly i truppen.

For Inter Miami er deltagelsen i turneringen en del af klubbens første internationale turné, der også byder på opgør i El Salvador og Hongkong.

"Dette er endnu en kæmpe mulighed for at skabe varige forhold med passionerede fans," lyder det fra Inter Miamis forretningschef, Xavier Asensi, i pressemeddelelsen.

Kampene på Kingdom Arena i Riyadh spilles 29. januar og 1. februar.

Messi og Ronaldo, der tilsammen har vundet Ballon d'Or 13 gange, har spillet mod hinanden mindst 30 gange i løbet af karrieren.

Messi har vundet Ballon d'Or otte gange, senest i år, mens Ronaldo har vundet prisen fem gange.

De interne dueller er dog blev færre, i takt med at de to stjerner har forladt den europæiske klubscene, hvor det særligt var i opgørene mellem Barcelona og Real Madrid, at de plejede at dyste.

De to spillede senest mod hinanden i et opgør mellem PSG og et saudiarabisk allstar-hold i januar. PSG vandt kampen, hvor både Messi og Ronaldo scorede, 5-4.

Da Messi forlod franske PSG i juni, fik han også tilbud om at tilslutte sig den stjernespækkede saudiarabiske liga. Men han valgte i stedet at skrive kontrakt med Inter Miami, der er ejet af den tidligere fodboldspiller David Beckham.