Messi og Ronaldo ramler sammen i saudisk showdown til februar

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Messi og Ronaldo ramler sammen i saudisk showdown til februar

Opdateret
Messi i aktion for Inter Miami
Messi i aktion for Inter MiamiAFP
Lionel Messis Inter Miami møder Cristiano Ronaldos Al Nassr i februar næste år i Riyadh Season Cup i det, der kan blive det sidste opgør mellem de to fodboldikoner.

Den ottedobbelte Ballon d'Or-vinder Messi, som sluttede sig til det amerikanske hold i juli og netop har påbegyndt en mesterskabsserie i Leagues Cup mod amerikanske og mexicanske klubber, forventes i den kamp at møde Ronaldo, en femdobbelt Ballon d'Or-vinder.

Messi førte Argentina til verdensmesterskabet sidste år og har længe været ærkerival til Portugals kaptajn Ronaldo.

Inter Miami blev udnævnt til at være det internationale gæstehold i turneringen og vil sammen med Al Hilal og Al Nassr fra Saudi Pro League deltage i Riyadh Season Cup i februar, men der er endnu ikke annonceret nogen præcise datoer for kampene på Kingdom Arena.

Miami har i truppen også Messis tidligere Barcelona-holdkammerater Jordi Alba og Sergio Busquets, som tilsammen vandt fem La Liga-kroner.

Ronaldo, som har vundet Champions League fem gange, får følgeskab af den tidligere Liverpool-spiller Sadio Mane og den tidligere Inter Milan-kaptajn Marcelo Brozovic på Al Nassr.

Al-Hilal har Brasiliens topscorer gennem tiderne, Neymar, som er ved at komme sig over en alvorlig knæskade, og ikke bliver aktuel til februar.

I januar fik Ronaldo sin første optræden i Saudi-Arabien efter skiftet til Al Nassr med et Riyadh All-Star XI, der tabte 5-4 til et Paris Saint-Germain-hold med Messi, Neymar, Kylian Mbappe og Sergio Ramos.