Rasmus Højlund om United-legende: Cristiano Ronaldo har altid været mit idol

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rasmus Højlund om United-legende: Cristiano Ronaldo har altid været mit idol

Rasmus Højlund om United-legende: Cristiano Ronaldo har altid været mit idol
Rasmus Højlund om United-legende: Cristiano Ronaldo har altid været mit idolHannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Ingen spillere i Manchester Uniteds historie har scoret fem mål i Champions League lige så hurtigt som Rasmus Højlund.

Danskeren er delt topscorer i turneringen efter sine første fire europæiske kampe for klubben.

Højlund har stadig langt op til turneringens alletiders topscorer, Cristiano Ronaldo, der gennem tiderne for blandt andet Manchester United har scoret 140 mål.

Om Højlund nogensinde kommer tæt på det, vil tiden vise, men portugiseren er i hvert fald en stor inspirationskilde for Højlund, fortæller han i et nyt interview med Manchester Uniteds hjemmeside.

Cristiano har altid været mit idol, da jeg voksede op. Jeg har altid tænkt, at han var den bedste fodboldspiller i verden, og jeg prøvede bare at lære af ham," lyder det.

Ronaldo har gennem to perioder mellem henholdsvis 2003 og 2009 og 2021 og 2022 spillet i alt 346 kampe med 145 mål til følge for Manchester United.

Desuden har Ronaldo spillet for Sporting, Real Madrid og Juventus. I 2023 skiftede han til saudiarabiske Al-Nassr, hvor den 38-årige i dag fortsat scorer mål på stribe.

"Han er sandsynligvis den bedste målscorer nogensinde. Tilbage i tiden var han mere en dribler, og nu er han en fuldendt målscorer," siger Højlund.

"Man ved, at han havde ægte talent, men han har arbejdet hårdt på at blive den bedste nogensinde, og det kan jeg godt lide ved ham."

Danskeren håber på sigt at kunne udvikle sit spil på samme måde som Ronaldo.

"Jeg tror, der er masser af ting, jeg kan forbedre, hvilket selvfølgelig er en god ting, fordi så kan jeg udvikle mig til at være en endnu bedre angriber, end jeg er nu," siger han.

Højlund scorede to mål for Manchester United, da klubben onsdag tabte 3-4 til FCK i Parken i Champions League.

Den oplevelse har Ronaldo også haft, da han i 2006 var på banen for Manchester United, da klubben tabte 0-1 til FCK i Parken - også i Champions Leagues gruppespil.