Dolberg scorer 15 sæsonmål og sender Anderlecht tilbage på førstepladsen.

Dolberg scorer 15 sæsonmål og sender Anderlecht tilbage på førstepladsen.Profimedia
Anderlecht tog lørdag aften et stort skridt mod den belgiske titel i Jupiler League, bl.a takket være et mål fra Kasper Dolberg, der kom på scoringlisten med omkring tyve minutter igen af opgøret mod KRC Genk.

Anderlecht vandt kampen 2-1 og tog føringen lige før pausen, da Yari Verschaeren tæmmede en flot aflevering og skruede den op i målhjørnet uden chance for Genks målmand Maarten Vandevoordt.

Ud over Dolberg stillede Anderlecht op med både Kasper Schmeichel, Anders Dreyer og Thomas Delaney i startopstillingen, og de kunne glæde sig over at Dolberg igen viste sin målnæse efter 70 minutter, da han fordoblede føringen for holdet fra Bruxelles.

Dolberg modtog en aflevering fra LUdwig Augustinsson, tæmmede den med brystet, og bankede den ind i netmaskerne for 15.gang i denne sæson.

Gæsterne fik dog bragt spændingen tilbage ind i opgøret efter 76 minutter, da Toluwalase Emmanuel Arokodare reducerede med en flot afslutning. Men tættere kom Genk ikke og dermed er Anderlecht tilbage på førstepladsen i den belgiske række foran Club Brügge.

Anderlecht har et point mere end Brügge og netop de to hold mødes næste weekend i en kamp, der formentlig vil afgøre det belgiske mesterskab.