Ligaprofil springer fra borde efter skuffende sæson for Aalborg Pirates

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Ligaprofil springer fra borde efter skuffende sæson for Aalborg Pirates
Ligaprofil springer fra borde efter skuffende sæson for Aalborg Pirates
Ligaprofil springer fra borde efter skuffende sæson for Aalborg PiratesDanmarks Ishockey Union
Knap er sæsonen slut hos Aalborg Pirates slut, inden den første spiller er fortid i klubben. Jeppe Jul Korsgaard fortsætter sin karriere andetsteds.

Udover en enkelt sæson som junior i Sverige, har Jeppe Jul Korsgaard aldrig spillet andre steder end i Aalborg.

26-årige Jul Korsgaard debuterede på eliteholdet i sæsonen 2013/14, og i de mellemliggende ti sæsoner er der skrabet et fint medaljeskab sammen.

Tre guldhjelme som symbol på det danske mesterskab, foruden en pokaltitel i den første danske udgave af Final 4, samt en sølvmedalje og den i denne sæson erhvervede bronzemedalje.

Kontrakten med Aalborg var også gældende for den næste sæson, men Jeppe Jul Korsgaard har udnyttet en option i sin kontrakt.

”Jeppe har selv udtrykt ønske om at det var tid til at prøve noget nyt, og har derfor ønsket at benytte en klausul, som gør det muligt at ophæve kontrakten ét år før udløb”, siger Aalborg-sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Jeppe Jul Korsgaard viste sin målnæse i slutspillet, hvor det blev til otte scoringer i 10 slutspilskampe. I sæsonen 49 kampe lavede Jul Korsgaard samlet set 38 points, fordelt på 18 mål og 20 assists.

”Det er ikke nemt at forlade en klub som man er vokset op i og hvor man har været en del af førsteholdet i 10 år og over 500 kampe til følge. Det er dog også det der gør, at jeg ønsker at gå nye veje, for skal det prøves er det nu. Det bliver specielt for mig ikke længere at skulle være i de samme rammer og have den samme hverdag, men jeg har brug for noget nyt”, lyder det fra Jeppe Jul Korsgaard.

Forwardens nye destination er endnu ikke kendt, men rygterne sender Jul Korsgaard i retning af Odense Bulldogs.

Jeppe Jul Korsgaard er noteret for tre landskampe for Danmark.