Helt lige i semifinalerne: Sønderjyske og Aalborg udligner efter forlængelser

Både Lukas Bang (tv) og William Boysen (th) kom på tavlen
Både Lukas Bang (tv) og William Boysen (th) kom på tavlenDanmarks Ishockey Union
Semifinalerne i kampen om det danske mesterskab i ishockey er helt lige efter fredagens kampe.

Her lykkedes det for Sønderjyske og Aalborg Pirates at udligne til 1-1 i deres respektive semifinaler mod Herning Blue Fox og Esbjerg Energy.

Sønderjyske var ellers længe bagud, men vandt med 4-3 efter forlængelse.

Sønderjyske kom også bedst fra start, da David Madsen scorede til 1-0 efter 14 minutter, men bare 54 sekunder efter udlignede From for Herning.

Midtvejs i anden periode kom Sønderjyske igen foran ved William Boysen, men Herning vendte det på hovedet, da From og Lukas Bang scorede to gange inden for et minut senere i perioden.

Det trak op til Herning-sejr, men med fem minutter tilbage af tredje periode udlignede svenske Gustav Nielsen.

Efter ni minutters forlængelse blev en anden svensker helt, da Villiam Haag scorede til 4-3 i powerplay.

I den anden semifinale vandt Aalborg Pirates med 3-2 på udebane over Esbjerg Energy efter forlængelse.

Dermed udlignede vinderen af grundspillet til 1-1 samlet efter nederlaget hjemme i den første kamp.

Jeppe Korsgaard bragte Aalborg foran med 1-0 midt i første periode, men Oliver Kjær sørgede for udligning under powerplay kort efter.

I anden periode kom Esbjerg også foran ved canadieren Brandon Magee, men hans landsmand Tommy Giroux gjorde det til 2-2 for nordjyderne.

Tredje periode forblev målløs, og dermed måtte man også her ud i en forlængelse.

Her blev Jeppe Jul Korsgaard helten med målet til 3-2 efter fem minutter.

Tredje opgør i semifinaleserierne spilles søndag.