Kevin Magnussen er irriteret over at blive sat til vægs af teamkollega

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Kevin Magnussen er irriteret over at blive sat til vægs af teamkollega
Kevin Magnussen er irriteret over at blive sat til vægs af teamkollega
Kevin Magnussen er irriteret over at blive sat til vægs af teamkollegaBernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix
Der var ikke meget, der gik Kevin Magnussens vej, da Formel 1-feltet lørdag afviklede kvalifikationen til søndagens grandprix på Hungaroring i Budapest.

Danskeren røg ud allerede i første kvalifikationsrunde, da han sluttede som nummer 19 af de 20 kørere, og han indleder derfor grandprixet fra samme position.

Oven i det måtte han se sin teamkollega hos Haas, Nico Hülkenberg, nå helt frem til tredje og sidste kvalifikationsrunde. Her sluttede tyskeren som nummer ti og sidst.

"Det virker som om, at jeg bare har svært ved at få det ud af bilen, der nu er i den, på én omgang med nye dæk og lav benzin," siger Kevin Magnussen i et tv-interview på TV3 Sports hjemmeside.

"I racerun (grandprixet, red.) er det lidt anderledes, dér bliver det udvandet en lille smule og bliver normaliseret. Men over én omgang har jeg svært ved at hive det ud af bilen, der er."

"Stadig er vores største begrænsning, at vi slider for meget på dækkene i racet, så dette tidtagningsproblem er egentlig ikke det vigtigste lige nu."

"Men for mit vedkommende er det selvfølgelig irriterende, at der er en forskel på mig og Nico i den pace, vi kan køre i tidtagningen," siger danskeren.

Kevin Magnussens betingelser til søndagens grandprix bliver ikke bedre af, at betingelserne for at overhale på Hungaroring er meget vanskelige.

"Forhåbentlig kan vi komme fremad i morgen (søndag, red.), men der er ikke super meget grund til at være alt for optimistisk."

"Men stadig er man nødt til at gå ind i det og være åbensindet over for de muligheder, vi ved, der kan komme i Formel 1-løb," siger Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen, har kun scoret to point i de foreløbig ti grandprixer, der er blevet afholdt.

Danskeren er dermed nummer 18 i VM-stillingen, hvor teamkammerat Nico Hülkenberg ligger nummer 14 med ni point.

Lewis Hamilton (Mercedes) starter søndag forrest i et Formel 1-grandprix for første gang siden 2021, mens verdensmester Max Verstappen (Red Bull) opnåede næstbedste tid i kvalifikationen.