Jimmy Vesey kom igen på tavlen for Rangers
Jimmy Vesey kom igen på tavlen for RangersProfimedia
Både Oliver Bjorkstrand og Jonas Røndbjerg gik tomhændede fra isen natten til tirsdag.

Vegas Golden Knights - Minnesota Wild 3-5

Opgøret mellem Minnesota Wild og Vegas Golden Knights endte med en 5-3 sejr til Minnesota. Joel Eriksson Ek scorede to gange for Wild, mens Mats Zuccarello, Marco Rossi og Matt Boldy også bidrog til sejren. For Golden Knights scorede Jonathan Marchessault, Michael Amadio og Mark Stone. Filip Gustavsson fra Minnesota reddede 27 skud, mens Adin Hill fra Vegas stoppede 24 skud. Jonathan Marchessault fra Golden Knights blev kun den niende spiller i NHL-historien til at score på under 30 sekunder i to på hinanden følgende kampe. Denne bedrift skete, da han scorede kun 22 sekunder inde i kampen. Minnesota's sejr kom efter en kamp, hvor de formåede at håndtere pucken godt og holde et stærkt offensivt pres, selv om Mark Stones scoring til sidst gjorde tingene spændende.

Danske Jonas Røndbjerg varmed i fjerdekæden for Veas, og fik lidt over otte minutter på isen.

New Jersey Devils - Seattle Kraken 3-1

New Jersey Devils viste stærk defensiv og sikrede sig en 3-1 sejr over Seattle Kraken i en spændende kamp. All-Star spilleren Jack Hughes leverede et fornemt comeback, efter en skade i januar ved at bidrage med både et mål og en assist. Tyler Toffoli og Dawson Mercer satte også pucken i nettet for Devils. Nico Daws var en solid mur i målet med 27 redninger. Det var en kamp, hvor Devils virkelig viste deres evne til at kontrollere pucken og holde et stærkt defensivt pres.

Kraken med danske Oliver Bjorkstrand på isen kæmpede hårdt, men formåede kun at score en enkelt gang, da forsvarsspilleren Will Borgen fik bolden forbi Daws halvvejs gennem tredje periode. Seattle måtte klare sig uden forsvarsspiller Brian Dumoulin, der blev skadet tidligt i kampen.

En bemærkelsesværdig detalje var, at Hughes' mål kom efter en spektakulær rebound, der ramte målmandens ansigtshjelm, før den endte i nettet.

Philadelphia Flyers - Arizona Coyotes 5-3

I en spændende ishockeykamp mellem Philadelphia Flyers og Arizona Coyotes viste Flyers deres styrke med en 5-3 sejr over Coyotes. Travis Konecny leverede en imponerende præstation med et mål og to assists, mens Scott Laughton også bidrog med et mål og en assist. Morgan Frost, Jamie Drysdale og Owen Tippett satte også pucken i nettet for Flyers, der har vundet deres fjerde kamp i træk.

Det var en kamp præget af intensitet og dramatik, hvor Flyers viste deres evne til at kæmpe sig til sejr, især efter at have været bagud med 3-2 efter to perioder. Drysdale udlignede tidligt i tredje periode, før Laughton og Tippett cementerede sejren med mål senere i perioden.

For Coyotes var der også lyspunkter, især Alex Kerfoots smukke mål, der bragte dem foran midtvejs i anden periode. Men det var ikke nok til at stoppe Flyers' stærke angreb.

Flyers troede ellers de havde udlignet tidligt i anden periode, men målet blev annulleret efter en videoafgørelse, der fastslog, at holdet var offside.

New York Rangers - Calgary Flames 2-0

I en intens kamp mod Calgary Flames leverede New York Rangers en imponerende præstation, hvilket resulterede i en 2-0 sejr, hvilket var deres femte sejr i træk. Rangers' mål blev scoret af Will Cuylle og Jimmy Vesey, mens målmanden Igor Shesterkin stod for sin første shutout i sæsonen med 30 redninger.

Cuylle brød dødvandet midtvejs i anden periode med en løs puck i målet, og Vesey sikrede sejren i et tomt mål, der lukkede kampen. Shesterkin leverede en stærk præstation og afværgede flere farlige skud fra Flames, herunder en imponerende redning af et højt skud fra Rasmus Andersson.

Rangers kan glæde sig over Shesterkins tilbagevenden til topform efter nogle perioder med ujævn spil. Rangers-kaptajn Jacob Trouba udtrykte tillid til Shesterkins evner og noterede, at målmanden nu ser ud til at være tilbage i topform.

Rangers' sejr understregede deres evne til at spille stærkt forsvarsspil, især med Shesterkins stærke præstation i målet, og de ser ud til at være i god form, da de fortsætter deres jagt på det første mesterskab siden 1984.