Oliver Bjorkstrand leverede to assists for Seattle der vinder for fjerde kamp i træk

Oliver Bjorkstrand med en solid præstation
Oliver Bjorkstrand med en solid præstationProfimedia
Danske Oliver Bjorkstrand spillede en hovedrolle, da Seattle Kraken hjemme slog Philadelphia Flyers efter overtid.

Efter 60 hårde minutter, skulle der overtid til for at finde en vinder. Halvvejs igennem de ekstra fem minutter, havde danskeren selv mulighed for at blive matchvinder, men hans afslutning blev reddet ved den korte stolpe. Få sekunder efter viste Bjorkstrand eminent overblik, og fandt Justin Schultz med en flad pasning, som canadieren blot skulle styre i mål, til slutresultatet 2-1.

I den ordinære spilletid tog gæsterne fra Philadelphia føringen i første periode, da Travis Konecny i undertal kunne bringe Flyers på 1-0, med holdets niende shorthanded mål i sæsonen.

Anden periode forblev målløs, men efter små seks minutter meldte Oliver Bjorkstrand sig ind i kampen for første gang.

I powerplay lagde danskeren pucken til rette for Vince Dunn, der med en hammer passerede Carter Hart i Flyers målet.

Sejren var den fjerde i streg for Seattle, der indtager fjerdepladsen i Pacific Division.

Med de to assists er Bjorkstrand oppe på 16 i sæsonen, hvor det også er blevet til 11 mål, i de 36 kampe den danske forward har deltaget i.