Nikolaj Ehlers scorer forgæves i Winnipeg-nederlag mod New York Rangers

Nikolaj Ehlers scorer forgæves i Winnipeg-nederlag mod New York RangersJames Carey Lauder/Reuters/Ritzau Scanpix
Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers scorede mandag forgæves, da Winnipeg Jets tabte 2-3 på hjemmebane til New York Rangers i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL,

Efter 2-2 i ordinær spilletid blev kampen afgjort, da svenske Mika Zibanejad i overtiden scorede til 3-2 for New York Rangers efter 4 minutter og 34 sekunder.

I NHL afgøres overtidsperioden ved den første scoring.

Winnipeg Jets kom bagud i første periode, men udlignede allerede minuttet efter.

Efter en målløs anden periode kunne Ehlers bringe hjemmebaneholdet foran i tredje periode, før Chris Kreider reducerede for New York Rangers. Det var danskerens point nr. 400 i NHL

Oliver Bjorkstrand var mandag også i aktion for Seattle Kraken, der vandt 4-3 på udebane over Tampa Bay Lightning - ligeledes på et mål i overtiden.

Bjorkstrand havde tredjesidste stav på pucken, da det afgørende mål blev scoret.

Med danske Frederik Andersen i buret vandt Carolina Hurricanes desuden 3-2 på udebane over Philadelphia Flyers.