Bjorkstrand stod for første mål i sejr over Anaheim Ducks

Oliver Bjorkstrand scorede natten til søndag sit NHL-mål nummer 142 i karrieren.
Oliver Bjorkstrand scorede natten til søndag sit NHL-mål nummer 142 i karrieren.Steph Chambers/Getty Images North America/Getty Images via AFP
Danske Oliver Bjorkstrand scorede for sit hold Seattle Kraken, der natten til søndag dansk tid mødte Anaheim Ducks i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Bjorkstrand åbnede ballet med kampens første scoring i første periode efter godt 13 spillede minutter.

Seattle Kraken vandt 3-2. I alt blev det til 13 minutter på isen for den 28-årige dansker.

Dermed har holdet taget point seks kampe i træk - det højeste antal vundne kampe i træk i sæsonen.

Ud over Bjorkstrand stod også Vince Dunn og Tomas Tatar for scoringer. I målet reddede Joey Daccord hele 32 gange.

Det blev omvendt ikke til en sejr for danske Lars Eller natten til søndag. Heller ikke selv om danskeren kom på måltavlen for sit hold Pittsburgh Penguins.

I overtiden vandt Ottawa Senators 5-4 over Ellers hold.

Tim Stutzle scorede til 5-4 og vendte dermed en seks kampe lang sejrstørke for Ottawa.

Lars Eller stod ellers for scoringen til 1-1 i første periode efter godt 14 minutters spil. I alt blev det til 17 minutter på banen til danskeren.