Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ikke i fare for at blive flyttet trods faldende billetsalg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ikke i fare for at blive flyttet trods faldende billetsalg

Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ikke i fare for at blive flyttet trods faldende billetsalg
Nikolaj Ehlers og Winnipeg er ikke i fare for at blive flyttet trods faldende billetsalgProfimedia
Gary Bettman havde en klar besked til Winnipeg Jets fans , da han var tilgængelig for medierne under sit besøg i den canadiske by. Han har tillid til holdet og hockey-markedet, og Jets forsvinder ikke.

"Hvis jeg ikke troede på steder som Winnipeg, ville vi aldrig have bragt Jets tilbage", siger Bettman.

Disse kommentarer fra NHL-kommissæren kommer efter, at formanden for Jets, Mark Chipman, sidste uge sagde i et interview med The Athletic, at salget af sæsonkort, igen skulle op på 13.000 pladser, som holdet havde, da det kom tilbage til Winnipeg. I øjeblikket bemærkede han, at basen var under 9.500.

I interviewet sagde Chipman, at det faldende sæsonkortsalg ikke ville være bæredygtig på lang sigt.

Bettman ønskede dog at knuse eventuelle bekymringer, der måtte være opstået i løbet af de seneste par dage.

"Jeg tror, der var meget spekulation om, hvorfor jeg var her i dag, og endda hvad jeg tænker i forventning om at være her i dag. Winnipeg er et sted hvor hockey betyder noget. Jeg synes dette er et stærkt NHL-marked”, lyder det fra Bettman

Winnipeg har i gennemsnit haft den næstlaveste tilskuertal i NHL på lidt over 13.000 fans pr. kamp. Kun Arizona Coyotes er dårligere besøgt.

For Bettman betragtes dette ikke som en bekymring, idet dette er en del af ethvert franchises udvikling. Han tror, at mængden af sæsonkortindehavere vil genopbygges, og fans vil igen fylde Canada Life Centre.

"Ejerne ønskede ikke bare at være medlem af NHL. Han ønsker et hold, der har fundamentet for succes. Han ønsker at være konkurrencedygtig hvert år. Han vil gerne bringe Stanley Cup'en til Winnipeg. Så hvis holdet skal have ressourcerne og muligheden for at konkurrere på højeste niveau, og kunne udnytte det salary cap de har til rådighed, er det vigtigt, at hallen er fuld”, vurderer Bettman.

Winnipeg Jets havde et hold i NHL fra 1979 til 1996, inden holdet blev flyttet til staten Arizona, og blev til Phoenix Coyotes.

I 2011 fik Winnipeg igen NHL-hockey på plakaten, da det daværende Atlanta Thrashers blev flyttet til Manitoba-provinsens hovedstad.