Dansker i hopla: Ehlers brillerer med to scoringer i Winnipeg-sejr over Chicago

Nikolaj Ehlers har scoret 16 mål og registreret 21 assists i denne sæson.
Nikolaj Ehlers har scoret 16 mål og registreret 21 assists i denne sæson.Patrick McDermott/Getty Images via AFP
Danske Nikolaj Ehlers var natten til lørdag i hopla for Winnipeg Jets, da det centralcanadiske hold gæstede Chicago Blackhawks i den bedste nordamerikanske ishockeydivison, NHL.

Aalborgenseren bidrog med Winnipegs to første mål i det, der endte med en 3-2-sejr til gæsterne.

Ehlers og Winnipeg ligger nu på tredjepladsen i den vestlige halvdel af ligaen. Der er henholdsvis et og fem point op til Dallas Stars på andenpladsen og Vancouver Canucks på førstepladsen.

Ehlers og co. har dog samtidig spillet henholdsvis tre og fire kampe færre end de hold.

Den 28-årige dansker kom først på tavlen efter 14 minutter og 47 sekunder af første periode.

Hjemmeholdets Philipp Kurashev mistede pucken bag Winnipegs røde linje, og et par fikse afleveringer tillod Nikolaj Ehlers at drive pucken fremad i venstre side, inden han slog den i nettet fra venstre face off-cirkel.

Knap to minutter inde i anden periode slog danskeren til igen.

Fra bag sit eget mål skøjtede han i rask tempo op gennem midten af banen.

En aflevering til sig selv via højre bande satte ham i position til at skyde fra midten af den offensive zone, og danskeren kunne gøre det til 2-0.

Chicago Blackhawks formåede at udligne til 2-2 med knap et minut tilbage på uret.

Der skulle dog ikke mere end 25 sekunders overtid til, før Kyle Connor kunne afgøre kampen ved at sende Winnipeg Jets på 3-2.