NHL-roundup: Oilers vinder i overtid og udligner serien mod Kings

Serien mellem Oilers og Kings er helt lige
Serien mellem Oilers og Kings er helt ligeReuters
Zach Hyman scorede efter 10:39 i overtiden og sikrede Edmonton Oilers til en 5-4 sejr over Los Angeles Kings i kamp fire i deres første runde af Western Conference-slutspilsserien søndag aften.

Leon Draisaitl lavede to mål og en assist, Evan Bouchard lavede et mål og to assists, og Connor McDavid lavede tre assists for Oilers, der udlignede serien til 2-2 forud for kamp fem tirsdag aften i Edmonton. Edmonton-målmand Stuart Skinner stoppede blot 8 ud af 11 skud i første periode, inden han blev erstattet af Jack Campbell, som sluttede med 27 redninger.

Viktor Arvidsson lavede et mål og en assist, Gabriel Vilardi, Anze Kopitar og Matt Roy scorede også, og Joonas Korpisalo lavede 37 redninger for Kings. Kevin Fiala bidrog med to assists, da han fik sin playoff-debut for Los Angeles efter at have misset de sidste tre uger med en lower body injury. Phillip Danault havde også to assists for Kings.

Oilers kom tilbage fra 0-3 ved at score tre mål i træk i anden periode. Roy scorede derefter på en assist fra Arvidsson, hvilket gav Los Angeles en 4-3 føring ved 4:28 af tredje periode, men Evander Kane udlignede til 4-4, da han scorede med 3:02 tilbage.

Hurricanes 5, Islanders 2

Seth Jarvis scorede to gange for Carolina, som tog en overlegen føring i Eastern Conference-kvartfinaleserien ved at slå New York i fjerde kamp i Elmont, New York. Frederik Andersen var stadig fraværende for Carolina.

Hurricanes fører 3-1 i serien, der er bedst af syv, og kan lukke serien i kamp fem, der spilles natten til onsdag. Martin Necas, Sebastian Aho og Mackenzie MacEachern scorede også for Hurricanes, der scorede i to ud af 5 powerplayforsøg, efter blot at have lavet et mål i 10 forsøg i de to foregående kampe.

Adam Pelech og Bo Horvat scorede i tredje periode for Islanders. Målmanden Ilya Sorokin havde 24 redninger. Islanders fik de første fem skud i kampen, inden de lavede fire udvisninger i første periode, hvoraf to gav Hurricanes mål i powerplay.

Bruins 6, Panthers 2

Jake DeBrusk og Taylor Hall scorede hver to mål og førte Boston til en sejr i kamp 4 over Florida i på udebane.

Hall lavede også to assists og var med til at give Bruins en 3-1 føring i denne første runde af Eastern Conference-serien. Efter at have vundet begge kampe i Florida skal vinderne af Presidents' Trophy forsøge at vinde serien i Boston onsdag aften. Brad Marchand og Tyler Bertuzzi scorede også for Bruins, og Pavel Zacha lavede to assists.

Med 3:11 minutter tilbage af kampen kom Bruins-målmand Linus Ullmark og Panthers-stjernen Matthew Tkachuk i slagsmål og blev begge udvist. Ullmark lavede 41 redninger før sin udvisning. Florida fik mål af Tkachuk og Sam Bennett, og målet af Bennett var Floridas første vellykkede powerplay i serien.

Stars 3, Wild 2

Tyler Seguins andet mål i powerplay i aften blev matchvindende, og Dallas vandt en tæt kamp over Minnesota i på fremmed is., og fik udlignet sin første runde i Western Conference-slutspillet.

Evgenii Dadonov scorede også for Dallas, der fik udlignet 2-2 i serien. Målmand Jake Oettinger brillerede med 32 redninger, bl.a. ved at stoppe Marcus Foligno og Kirill Kaprizovs chancer i anden periode og ved at stoppe Marcus Johansson i de sidste sekunder af kampen hviket sikrede sejren.

Roope Hintz lavede tre assists for Stars, hvilket giver ham otte point (fire mål, fire assists) i serien. John Klingberg scorede et mål og lavede en assist, og Frederick Gaudreau tilføjede et mål for Wild. Målmand Filip Gustavsson stoppede 21 skud.