Hollandsk journalist: Bodø/Glimt ville kunne begå sig i toppen i Holland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Hollandsk journalist: Bodø/Glimt ville kunne begå sig i toppen i Holland
Ajax kæmper med at finde formen.
Ajax kæmper med at finde formen.MAURICE VAN STEENANP/AFP
Norsk fodbold har historisk set aldrig været noget at råbe hurra for, men efterhånden har flere flotte europæiske præstationer sat Norge i et bedre lys.

Det var på papiret en overkommelig opgave for Ajax, der torsdag aften havde besøg af norske Bodø/Glimt. Det norske hold har over de seneste år leveret nogle fantastiske resultater, og torsdag var de tæt på at levere endnu en stor europæisk bedift. 

Kampen sluttede 2-2, men det var kun takket være to meget sene scoringer fra Ajax. 

Nu høster det norske storhold også store roser for den flotte præstation. Blandt andet roser den hollandske fodboldjournalist Lentin Goodijk Bodø/Glimt for at være utroligt godt organiseret. Faktisk hævder han, at de ville høre til i toppen af Æresdivisionen. 

"Jeg tror, de ville være top tre i Holland. Feyenoord og PSV er også meget gode og velorganiserede, men jeg tror, de ville være lige bag dem." fortæller den hollandske fodboldjournalist til det norske medie VG og fortsætter:

"I øjeblikket tror jeg det. Ajax har nok mere kvalitet individuelt. Man kan se det på nogle af Bodø/Glimts nærgående chancer, hvor de ikke vælger den rigtige aflevering eller mangler noget individuel kvalitet, men de er så godt organiseret. Og det gør den store forskel i fodbold," siger han.