PSV taber chancen for at sætte vild hollandsk rekord med 18 sejre i træk mod danskerklubProfimedia
PSV Eindhoven missede chancen for at sætte en bemærkelsesværdig rekord i hollandsk fodbold, da de i dagens tidlige kamp mod Utrecht måtte nøjes med 1-1.

Eindhoven-holdet kunne have været den første klub til at vinde sæsonens første atten kampe.

Det var anden gang i klubbens historie, at klubben gik glip af rekorden på målstregen. I sæsonen 1987/88, hvor PSV Eindhoven havde spillere som Ivan Nielsen, Søren Lerby og Jan Heintze på holdet måtte holdet også nøjes med 2-2 på udebane mod FC Twente.

Det gik ellers planmæssigt for PSV i kampens start, da de kom foran efter kun syv minutter, da Serginio fandt Johan Bakayoko, som nemt kunne heade bolden i kassen for PSV.

Utrecht var dog bestemt ikke ufarlige og fik fortjent udligned efter 53 minutter, Othman Boussaid sendte et hårdt indlæg fra Sam Lammers i mål.

Oscar Fraulo spillede hele kampen for hjemmeholdet, mens Victor Jensen ind til det sidste kvarter. Utrecht havde også Silas Andersen på bænken i hele opgøret.

Feyenoord, der ligger på andenpladsen, kan senere søndag mindske afstanden til føringen til 10 point. De regerende mestre besøger Vitesse.

PSV har en travl spillekalender foran sig i tre turneringer. Mødet med Feyenoord i ottendedelsfinalerne i pokalen følger på De Kuip på onsdag og i næste måned er Borussia Dortmund modstander i Champions Leagues ottendefinaler.