Hjulmand: Jeg kan ikke tænke på Tunesien - Frankrig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hjulmand: Jeg kan ikke tænke på Tunesien - Frankrig

Hjulmand: Jeg kan ikke tænke på Tunesien - Frankrig
Hjulmand: Jeg kan ikke tænke på Tunesien - FrankrigNATALIA KOLESNIKOVA / AFP
Kasper Hjulmand og Jesper Lindstrøm stillede op til pressemøde inden onsdagens afgørende landskamp mod Australien. Og der var naturligvis en del spørgsmål til, hvilke tanker, landstræneren har gjort sig i forhold til, om Frankrig vil stille med bedste mandskab, nu hvor de er sikret at gå videre.

Men Hjulmand var ikke indstillet på at tale om meget andet end den opgave, man selv har for hånden.

"Jeg har ikke hjernekapaciteten til at tænke på Tunesien-Frankrig. Lige her og nu handler det om vores egen kamp i morgen, og den har vores fulde fokus."

Adspurgt af en anden journalist om, hvorvidt - og hvordan - de ville holde øje med udviklingen i den anden kamp, da den jo kan få indflydelse på, hvordan de selv bør angribe, sagde han dog også at.

“Jo, vi vil naturligvis sørge for at få opdateringer, men frem for alt skal vi bare sørge for at spille vores spil og vinde vores egen kamp,” sagde landstræneren, der altså var i det hemmelighedsfulde hjørne.

Han sagde også, at han har positive problemer i forhold til startopstillingen, da han har frit valg på alle hylder inden kampen mod Australien. Det inkluderer altså også de indtil nu ikke helt kampklare Jonas Wind og Yussuf Poulsen. Men det drejer sig om, hvilke strukturer, de skal arbejde med.

“Det er aldrig nemt at sætte hold, og det er en god ting. Jeg overvejer, hvad det er for en taktisk kamp, vi skal spille, og hvilke strukturer vi skal spille med. Hvem passer så til det? Og vi skal også sætte et hold, der kan håndtere, at alle følelser skal ganges med ti til et VM. Frygten for at tabe og sådan nogle ting er i spil, når man skal sætte et hold til en så vigtig kamp," siger Hjulmand.