Medie: Australsk sejr over Danmark vil forstyrre den naturlige fodbold-orden

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Australsk sejr over Danmark vil forstyrre den naturlige fodbold-orden

Australien gav sig selv gode muligheder med sejren over Tunesien.
Australien gav sig selv gode muligheder med sejren over Tunesien.Profimedia
Australien står med fine muligheder for at gå videre fra gruppespillet ved VM, hvor en uafgjort mod Danmark i sidste gruppekamp sandsynligvis vil være nok.

Det australske landshold er de evige underdogs.

Formår holdet at vinde over Danmark, når de to nationer støder sammen onsdag, vil det føles "sødere" af én bestemt grund:

"Fordi den overlegne modstander vil blive besejret og den naturlige orden forstyrret."

Sådan skriver avisen The Guardians australske redaktion om Australiens chancer mod Danmark. De to møder hinanden i den sidste gruppekamp i gruppe D onsdag.

Her spiller begge hold for en sejr.

Australien startede VM ud med at tabe 1-4 til de forsvarende franske verdensmestre. Det understregede kun statussen som underdogs.

Men efter lørdagens sejr over Tunesien 1-0 udelukker det australske medie ikke fuldstændig, at det umulige kan ske for Socceroos, som Australiens herrelandshold hedder i hjemlandet.

De gule og grønne er stadigvæk underdogs, men ikke helt så meget som ved turneringens start.

Sejren over Tunesien var landets første ved et VM i 12 år. Den antændte en snert af fodboldeufori i landet, som ellers ikke er helt så fodboldgalt som mange europæiske nationer.

Onsdag står det australske landshold ifølge The Guardian over for to udfordringer. Dels at bryde gennem det gode danske forsvarsspil. Her fremhæves især de danske spillere Andreas Christensen og Victor Nelsson.

Den anden udfordring bliver for australierne omvendt at holde fast i det, avisen beskriver som "fantastisk" forsvarsspil på egen banehalvdel, der sikrede rent mål mod Tunesien.

Vil de australske fans følge kampen mod Danmark, skal de stå op midt om natten. I Sydney vises kampen klokken to natten til torsdag lokal tid.