EM 2024: Få overblik over de forskellige stadions ved EM fodbold 2024

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
EM 2024: Få overblik over de forskellige stadions ved EM fodbold 2024
EM 2024: Få overblik over de forskellige stadions ved EM fodbold 2024
EM 2024: Få overblik over de forskellige stadions ved EM fodbold 2024Profimedia
EM i fodbold 2024 skal spilles i 10 forskellige, tyske byer, og her på siden vil du kunne finde info om de enkelte stadions, samt om hvilke hold, der spiller hvor.

Det er svært at spille fodbold uden et ordentligt underlag og en god kulisse, så derfor kan man med en vis ro i maven se frem til et EM i fodbold, der spilles på nogle af verdens mest topmoderne stadions. 

Her får du et overblik over de byer og stadions, der danner rammen for EM fodbold 2024. 

Allianz Arena i München

Allianz Arena åbnede den 30. maj 2005 og er hjemsted for FC Bayern München og TSV 1860 München.

Kapaciteten overstiger 75.000 tilskuere under internationale kampe og 70.000 under nationale kampe.

Stadionets ydre facade består af 2.874 ETFE-foliepuder, der kan skifte farve og skaber et imponerende lysshow.

Allianz Arena imponerer med sin moderne og futuristiske facade, der gør det til et ikonisk vartegn i München. Den farveskiftende facade giver stadionet en dynamisk atmosfære, især om aftenen.

Indenfor byder Allianz Arena på moderne faciliteter og komfortable sæder, hvilket giver en behagelig oplevelse for fodboldfans. Med sin centrale beliggenhed og gode transportforbindelser er det nemt at komme til og fra stadionet.

Alt i alt er Allianz Arena et must-see for enhver sportsentusiast, der besøger München, og det er et imponerende eksempel på moderne arkitektur inden for sportsarenaer.

 

Seværdigheder i München

 

Marienplatz: Marienplatz er hjertet af München og et pulserende centrum af aktivitet. Omgivet af smukke bygninger som det gamle og nye rådhus, har pladsen en charme, der appellerer til både lokalbefolkningen og turisterne.

Det ikoniske klokkespil på det nye rådhus er en af de største attraktioner, hvor mekaniske figurer udfører skuespil, der afspejler byens historie.

Marienplatz er også hjemsted for en række butikker, restauranter og cafeer, der gør det til det perfekte sted at nyde atmosfæren i München.

 

Nymphenburg Slot: Nymphenburg Slot er et imponerende slot beliggende i udkanten af München.

Bygget i det 17. århundrede som en sommerresidens for den bayerske kongelige familie, er slottet omgivet af smukke haver og søer, der tilføjer til dets charme. 

Besøgende kan udforske de overdådigt indrettede værelser indenfor, der viser kongelig pragt og historie. Amalienburg, et lille jagtslot beliggende i parken, er også et højdepunkt med sin smukke rokoko-arkitektur.

Kampe på Allianz Arena under EM 2024

14/06: Tyskland vs. Skotland kl. 21:00

17/06: Rumænien vs. Playoff-vinder B kl. 15:00

20/06: Slovenien vs. Serbien kl. 15:00

25/06: Danmark vs. Serbien kl. 21:00

02/07: Ottendedelsfinale kl. 18:00

09/07: Semifinale kl. 21:00

 

Olympiastadion i Berlin

Fakta om Olympiastadion

Olympiastadion blev åbnet i 1936 til Sommer-OL i Berlin. Det blev oprindeligt designet af arkitekten Werner March og var et af de vigtigste steder for de kontroversielle olympiske lege, der blev brugt til nazistisk propaganda.

Efter Anden Verdenskrig blev stadionet genopbygget, og har siden gennemgået flere renoveringer for at opdatere faciliteterne og opfylde moderne standarder.

Den seneste store renovering fandt sted i 2004 i forbindelse med VM i fodbold i 2006, hvor stadionet blev moderniseret og renoveret til en af verdens bedste sportsarenaer.

Med en kapacitet på over 74.000 tilskuere er Olympiastadion en af Tysklands største sportsarenaer.

Udover at være vært for de olympiske lege har stadionet også været arena for en række andre store sportsbegivenheder, herunder VM i fodbold i 1974, UEFA Champions League-finalen i 2015 og mange andre internationale kampe og koncerter.

Seværdigheder i Berlin

 

Brandenburger Tor: Brandenburger Tor, en ikonisk neoklassisk port, er et symbol på Berlin og Tysklands enhed og historie. Bygget i slutningen af det 18. århundrede, overlevede porten krigene i det 20. århundrede og blev et symbol på genforeningen af Øst- og Vesttyskland efter Murens fald.

Besøgende kan beundre portens imponerende arkitektur, gå gennem dens berømte kolonner og tage billeder foran dette historiske vartegn.

 

Fernsehturm (TV-tårnet): Fernsehturm, også kendt som TV-tårnet, er en ikonisk struktur og et af de mest genkendelige vartegn i Berlin.

Med sin højde på over 368 meter er tårnet den højeste bygning i Tyskland og tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra dets observationsplatform.

Besøgende kan tage elevatoren til toppen og nyde panoramaudsigten over Berlin, mens de nyder en drink eller et måltid i tårnets roterende restaurant.

Fernsehturm er en attraktion for alle der besøger Berlin, og som ønsker at opleve byen fra oven.

Kampe på Olympiastadion under EM 2024

15/06: Spanien vs. Kroatien kl. 18:00 

21/06: Playoff-vinder A vs. Østrig kl. 18:00 

25/06: Holland vs. Østrig kl. 18:00 

29/06: Ottendedelsfinale kl. 18:00 

06/07: Kvartfinale kl. 21:00 

14/07: Finale kl. 21:00

Rhein Energie Stadion i Köln

RheinEnergieStadion blev oprindeligt indviet i 1923 under navnet Müngersdorfer Stadion og har siden gennemgået flere renoveringer og moderniseringer.

En større renovering fandt sted i 2002, hvor stadionet blev opdateret for at imødekomme moderne standarder og forbedre tilskuernes oplevelse.

Med sin kapacitet på 47.000 tilskuere er RheinEnergieStadion et af de mindre stadions under slutrunden.

Det fungerer som hjemmebane for fodboldklubben 1. FC Köln og har været vært for utallige fodboldkampe og andre sportsbegivenheder gennem årene.

RheinEnergieStadion har en rig historie og har været vært for flere betydningsfulde sportsbegivenheder, herunder VM i fodbold i 1974 og kvartfinalen i EM i fodbold i 1988. 

 

Seværdigheder i Köln

Köln Domkirke (Kölner Dom): Köln Domkirke er ikke kun et imponerende arkitektonisk mesterværk, men også et symbol på byens stolthed og kulturelle arv. Med sin imponerende gotiske arkitektur og karakteristiske tårne, er domkirken en af de største katedraler i verden. Besøgende kan beundre dens majestætiske facade, udforske dens imponerende interiør og nyde en fantastisk udsigt over byen fra dens tårne. 

 

Kölns Romerske Mosaikmuseum (Römisch-Germanisches Museum): Kölns Romerske Mosaikmuseum er et skatkammer af antikke artefakter og skatte, der giver et fascinerende indblik i byens romerske fortid. Museet huser en imponerende samling af romerske mosaikker, skulpturer, smykker og andre genstande, der er blevet udgravet i området. Besøgende kan udforske museets udstillinger og lære mere om Kölns spændende historie som en vigtig romersk by.

Kampe på Rhein Energie Stadion under EM 2024

15/06: Ungarn vs. Schweiz kl. 15:00 

19/06: Skotland vs. Schweiz kl. 21:00 

22/06: Belgien vs. Rumænien kl. 21:00 

25/06: England vs. Slovenien kl. 21:00 

30/06: Ottendedelsfinale kl. 21:00

 

Signal Iduna Park i Dortmund

 

Signal Iduna park eller Westfalenstadion, beliggende i Dortmund, er en ikonisk fodboldarena, der huser den velkendte klub Borussia Dortmund. Stadionet blev oprindeligt åbnet i 1974 og har siden gennemgået omfattende renoveringer og udvidelser for at opretholde sin status som en af Tysklands største sportsarenaer. 

Med en imponerende kapacitet på over 81.000 tilskuere er Westfalenstadion kendt for sin intense atmosfære og lidenskabelige fans, der skaber en unik og elektrisk stemning under hver kamp. Den berømte "Gelbe Wand" eller "Gule Mur", den store stående tribune bag det ene mål, er en af stadionets mest ikoniske funktioner og er hjemsted for nogle af verdens mest dedikerede og støjende fodboldfans. 

Dens gule farve og buldrende støtte udgør en formidable kulisse for Borussia Dortmunds hjemmekampe og har gjort Westfalenstadion til et frygtet sted for modstandere.

Seværdigheder i Dortmund

Dortmund Zoo (Tierpark Dortmund): Dortmund Zoo er en populær turistattraktion, der tiltrækker besøgende i alle aldre. Zooen huser en bred vifte af dyr fra hele verden, herunder elefanter, løver, giraffer, aber og mange flere. Der er også mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og arrangementer, herunder dyrefodringer, workshops og guidede ture rundt i zooen. Det er en sjov og lærerig oplevelse for hele familien.

Dortmund U-Tower: Dortmund U-Tower, tidligere kendt som Dortmunder U, er et ikonisk vartegn i Dortmund. Dette tidligere bryggeri er blevet omdannet til et kulturelt center, der huser kunstgallerier, udstillingsrum, teatre og kreative virksomheder. Besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over byen fra udsigtspunktet på toppen af tårnet eller udforske de forskellige kunstneriske og kulturelle tilbud, der findes i bygningen. Dortmund U-Tower er et vigtigt besøg for kunst- og kulturinteresserede besøgende i Dortmund.

Kampen på Signal Iduna Park

15/06: Italien vs. Albanien kl. 21:00 

18/06: Tyrkiet vs. Playoff-vinder C kl. 18:00 

22/06: Tyrkiet vs. Portugal kl. 18:00 

25/06: Frankrig vs. Playoff-vinder A kl. 18:00 

29/06: Ottendedelsfinale kl. 21:00 

10/07: Semifinale kl. 21:00

Merkur Spiel Arena i Düsseldorf

Merkur Spiel Arena blev oprindeligt åbnet i 2004 under navnet "ESPRIT arena" og blev senere omdøbt til "Merkur Spiel Arena". Stadionet har tidligere haft forskellige sponsornavne på grund af sponsoraftaler.

Stadionet har en kapacitet på omkring 54.600 tilskuere under fodboldkampe og kan udvides til større arrangementer som koncerter. Udover at være hjemsted for fodboldklubben Fortuna Düsseldorf bruges Merkur Spiel Arena også til andre sportsbegivenheder, koncerter og events. Blandt andet på åbningsdagen ved EM i håndbold i januar 2024, hvor der blev sat verdensrekord for tilskuere til en håndboldkamp.

Stadionets karakteristiske tagkonstruktion, der består af 290 hvide membranpaneler, giver det et moderne og futuristisk udseende. Den innovative arkitektur tillader naturligt lys at skinne igennem og skaber en lys atmosfære i stadionet, hvilket gør det til et imponerende syn, både indvendigt og udvendigt.

Seværdigheder i Düsseldorf

Rheinturm (Rhinetårnet): Rheinturm er et imponerende tårn, der stiger op over bredden af Rhinen og tilbyder en fantastisk udsigt over byen. Med sin højde på 240 meter er tårnet et markant vartegn i Düsseldorf og et populært turistmål. Besøgende kan tage elevatorer til udsigtsplatformen og nyde en panoramisk udsigt over byen og dens omgivelser.

Altstadt (Den Gamle Bydel): Düsseldorfs Altstadt, eller Den Gamle Bydel, er en charmerende og livlig del af byen, der er kendt for sine smukke arkitektoniske bygninger, hyggelige caféer, barer og restauranter. Denne historiske del af byen er et fantastisk sted at udforske til fods, hvor man kan beundre de farverige facader, shoppe i de trendy butikker eller nyde en forfriskende øl på en af de mange ølhaller.

Kampe på Merkur Spiel Arena i Düsseldorf

17/06: Østrig vs. Frankrig kl. 21:00 

21/06: Slovakiet vs. Playoff-vinder B kl. 15:00 

24/06: Albanien vs. Spanien kl. 21:00 

01/07: Ottendedelsfinale kl. 18:00 

06/07: Kvartfinale kl. 18:00

Deutsche Bank Park i Frankfurt

Deutsche Bank Park, tidligere kendt som Commerzbank-Arena, er et imponerende multifunktionelt stadion beliggende i Frankfurt. Stadionet blev oprindeligt åbnet i 1925, men gennemgik omfattende renoveringer og moderniseringer i 2005 for at opgradere dets faciliteter til moderne standarder. Med sin kapacitet på over 51.000 tilskuere er Deutsche Bank Park en af de største sportsarenaer i Tyskland og fungerer som hjemmebane for fodboldklubben Eintracht Frankfurt.

Stadionet har en unik og innovativ design med et foldbart tag, der tillader både indendørs og udendørs arrangementer. Dette gør det muligt at arrangere sportsbegivenheder, koncerter og andre kulturelle arrangementer året rundt, uanset vejrforholdene.

Deutsche Bank Park er kendt for sin elektriske atmosfære under fodboldkampe, hvor fans skaber en livlig og støjende stemning, der kan høres i hele byen. Udover fodboldkampe har stadionet også været vært for en række internationale sportsbegivenheder og koncerter med verdensberømte kunstnere.

Seværdigheder i Frankfurt

Römerberg: Römerberg er hjertet af den gamle bydel i Frankfurt og er et charmerende torv omgivet af historiske bygninger og middelalderlige bindingsværkshuse. På torvet finder man det ikoniske Rådhus (Römer), der har været et vartegn for byen i århundreder. Besøgende kan udforske de brostensbelagte gader, beundre den smukke arkitektur og nyde en række caféer, restauranter og butikker.

Main Tower: Main Tower er et imponerende højhus, der tilbyder en spektakulær udsigt over Frankfurt og dens omgivelser. Med sine 200 meter er det en af byens højeste bygninger og giver besøgende mulighed for at beundre panoramaudsigten fra sin observationsterrasse på 200 meters højde. Udsigten omfatter byens skyline, Main-floden og de omkringliggende landskaber. Main Tower er en must-see attraktion for alle, der besøger Frankfurt og ønsker at opleve byen fra en fugleperspektiv.

Kampe på Deutsche Bank Park under EM 2024

17/06: Belgien vs. Slovakiet kl. 18:00 

20/06: Danmark vs. England kl. 18:00 

23/06: Schweiz vs. Tyskland kl. 21:00 

26/06: Slovakiet vs. Rumænien kl. 18:00 

01/07: Ottendedelsfinale - kl. 21:00

Veltins Arena i Gelsenkirchen

Veltins-Arena i Gelsenkirchen står som et fremtrædende ikon for både sportslige og kulturelle begivenheder. Også kendt som Arena AufSchalke, blev dette moderne stadion åbnet i 2001 og har siden været en central del af tysk sports- og underholdningsverdenen. Med sin imponerende kapacitet på over 62.000 tilskuere og innovative design, er Veltins-Arena et alsidigt sted, der kan tilpasses en bred vifte af begivenheder.

Stadionet fungerer som hjemmebane for fodboldklubben FC Schalke 04, men det er langt mere end blot en fodboldarena. Veltins-Arena har været vært for utallige koncerter med verdenskendte kunstnere som U2, Coldplay og Madonna, samt store sportsbegivenheder som UEFA Champions League-finaler og internationale atletikmesterskaber. Det er også et populært valg for messer, festivaler og virksomhedsevents på grund af dets moderne faciliteter og store kapacitet.

Med sit foldbare tag kan Veltins-Arena tilbyde både indendørs og udendørs arrangementer, hvilket gør det til et alsidigt sports- og underholdningskompleks. Dette gør det muligt at afholde begivenheder året rundt uanset vejret. Stadionet tiltrækker fans og besøgende fra nær og fjern, der kommer for at opleve spændende sportsbegivenheder, koncerter og andre store arrangementer i en unik og livlig atmosfære.

Veltins-Arena er en af de mest eftertragtede steder i Tyskland til at afholde forskellige begivenheder på grund af sin imponerende kapacitet, moderne faciliteter og unikke atmosfære. 

Seværdigheder i Gelsenkirchen

ZOOM Erlebniswelt Gelsenkirchen: ZOOM Erlebniswelt er en populær zoologisk og botanisk have, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Haven er opdelt i forskellige temaområder, der afspejler forskellige naturområder fra hele verden, herunder Afrika, Asien og Alaska. Besøgende kan opleve en bred vifte af dyrearter, herunder elefanter, løver, tigre, giraffer og mange flere. ZOOM Erlebniswelt tilbyder også interaktive oplevelser og uddannelsesmæssige programmer for besøgende i alle aldre.

Nordsternpark: Nordsternpark er en stor offentlig park beliggende i Gelsenkirchen, der tilbyder grønne områder, rekreative faciliteter og kulturelle arrangementer. Parken har smukke søer, skovområder, stier og plæner, der er ideelle til gåture, jogging og cykling. Derudover er Nordsternpark vært for forskellige events og festivaler året rundt, herunder koncerter, markeder og sportsbegivenheder, hvilket gør det til et populært udflugtsmål for lokale og turister.

Kampe på Veltins Arena under EM 2024

16/06: Serbien vs. England kl. 21:00 

20/06: Spanien vs. Italien kl. 21:00 

26/06: Playoff-vinder C vs. Portugal kl. 21:00 

30/06: Ottendedelsfinale - kl. 18:00

Volksparkstadion i Hamburg

Volksparkstadion der er beliggende i Hamburg, står som et fremtrædende ikon for både sportslige og kulturelle begivenheder. Stadionet, der oprindeligt blev åbnet i 1953 og har gennemgået flere omfattende renoveringer siden da, er hjemsted for fodboldklubben Hamburger SV. Beliggende i den nordlige del af byen, i den smukke Volkspark, har stadionet en fremtrædende placering i byen.

Med sin kapacitet på omkring 57.000 tilskuere er Volksparkstadion et af de største stadioner i Tyskland. Stadionet er kendt for sin karakteristiske arkitektur, der omfatter fire karakteristiske tårne, som stiger op over de fire hjørner af bygningen. Disse tårne giver stadionet et unikt udseende og gør det til et genkendeligt vartegn i byen.

En af de mest bemærkelsesværdige begivenheder, der fandt sted på Volksparkstadion, var under VM i fodbold i 2006, hvor stadionet var vært for flere kampe, herunder semifinalen mellem Tyskland og Italien. Denne intense kamp endte med en dramatisk sejr til Italien efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvilket sendte dem videre til finalen.

Seværdigheder i Hamburg

Miniatur Wunderland: Miniatur Wunderland er en af verdens største modeljernbaneudstillinger og en af Hamburgs mest populære turistattraktioner. Udstillingen dækker over 1.500 kvadratmeter og indeholder imponerende detaljerede landskaber og miniaturebyer fra forskellige dele af verden. Besøgende kan udforske miniatureversioner af kendte landemærker, togbaner og landskaber, der skaber en fantastisk og eventyrlig oplevelse for både børn og voksne.

Elbphilharmonie: Elbphilharmonie er et imponerende koncerthus og et arkitektonisk mesterværk beliggende ved Hamburgs havnefront. Bygningen kombinerer moderne arkitektur med historiske elementer og tilbyder spektakulære udsigter over byen og havnen. Elbphilharmonie er kendt for sin fantastiske akustik og er et populært sted for koncerter, forestillinger og kulturelle begivenheder. Besøgende kan deltage i guidede ture, nyde en koncertoplevelse eller bare beundre det imponerende bygningsværk.

Kampe på Volksparkstadion under EM i 2024

16/06: Playoff-vinder A vs. Holland kl. 15:00 

19/06: Kroatien vs. Albanien kl. 15:00 

22/06: Playoff-vinder C vs. Tjekkiet kl. 15:00 

26/06: Tjekkiet vs. Tyrkiet kl. 21:00 

05/07: Kvartfinale kl. 21:00

Red Bull Arena i Leipzig

Red Bull Arena som ligger i Leipzig, er hjemsted for den succesfulde fodboldklub RB Leipzig. Stadionet blev åbnet i 2004 og har en kapacitet på omkring 42.000 tilskuere. Det er et moderne og veludstyret stadion, der opfylder de højeste standarder for både komfort og sikkerhed.

Stadionet er kendt for sin levende atmosfære og passionerede fans, der skaber en elektrisk stemning under kampe. Med sin stejle tribuneindretning giver Red Bull Arena tilskuere en fantastisk udsigt over banen og en følelse af nærhed til handlingen.

Ud over fodboldkampe har Red Bull Arena også været vært for andre sportsbegivenheder og kulturelle arrangementer, herunder koncerter og festivaler. Med sin centrale beliggenhed i Leipzig og sine moderne faciliteter tiltrækker stadionet besøgende fra hele Tyskland og udlandet, der kommer for at opleve spændende sportsbegivenheder og unikke kulturelle oplevelser.

Seværdigheder i Leipzig

Gewandhaus: Gewandhaus er en ikonisk koncertsal i Leipzig, der er kendt for sin fremragende akustik og sin lange historie med musikalske præstationer. Koncertsalen er hjemsted for Gewandhausorchester Leipzig, et af verdens ældste symfoniorkestre. Gewandhaus tilbyder regelmæssigt koncerter med klassisk musik og er et populært mødested for både lokale musikelskere og internationale besøgende.

Auerbachs Keller: Auerbachs Keller er en historisk restaurant og vinstue i Leipzig, der har været et kulturelt vartegn i byen i århundreder. Stedet er mest kendt for sin rolle i Johann Wolfgang von Goethes drama "Faust", hvor det beskrives som et af hovedpersonens foretrukne steder. Auerbachs Keller tilbyder autentiske tyske retter og vine i en atmosfære fyldt med historie og tradition. Det er et populært sted for både mad- og kulturinteresserede besøgende at opleve.

Kampe på Red Bull Arena under EM 2024

18/06: Portugal vs. Tjekkiet kl. 21:00 

21/06: Holland vs. Frankrig kl. 21:00 

24/06: Kroatien vs. Italien kl. 21:00 

02/07: Ottendedelsfinale - kl. 21:00

Mercedes-Benz Arena i Stuttgart

Gottlieb Daimler Stadion, nu kendt som Mercedes-Benz Arena, er et stadion beliggende i Stuttgart. Det blev oprindeligt åbnet i 1933 og har gennemgået flere omfattende renoveringer og moderniseringer siden da. Stadionet er opkaldt efter Gottlieb Daimler, grundlæggeren af Daimler AG, der producerer bilmærket Mercedes-Benz.

Med sin kapacitet på omkring 60.000 tilskuere er Mercedes-Benz Arena et af Tysklands største stadioner og et af de mest ikoniske vartegn i Stuttgart. Stadionet er hjemsted for fodboldklubben VfB Stuttgart og har været vært for utallige nationale og internationale fodboldkampe samt andre sportsbegivenheder og koncerter.

Mercedes-Benz Arena er kendt for sin imponerende arkitektur og moderne faciliteter, herunder et avanceret lyd- og lyssystem, der skaber en spændende atmosfære under begivenheder. Stadionet tilbyder også bekvemmeligheder som restauranter, barer og butikker for besøgende.

Seværdigheder i Stuttgart

Mercedes-Benz Museum: Dette imponerende museum er dedikeret til historien og udviklingen af Mercedes-Benz-biler. Museet tilbyder en fascinerende rejse gennem bilproducentens historie, fra de tidlige dage med de første motoriserede køretøjer til moderne teknologiske innovationer. Besøgende kan udforske en imponerende samling af biler og udstillinger, der viser virksomhedens indflydelse på bilindustrien og teknologiske fremskridt gennem årene.

Wilhelma Zoologisch-Botanischer Garten: Wilhelma er en unik kombination af zoologisk have og botanisk have og er en af de største attraktioner i Stuttgart. Haven, der oprindeligt blev anlagt som en kongelig have i det 19. århundrede, huser en bred vifte af dyrearter, herunder eksotiske dyr som elefanter, giraffer, aber og krokodiller. Udover dyrelivet byder Wilhelma også på smukke haver og botaniske samlinger med tusindvis af plantearter fra hele verden.

Kampe på Mercedes-Benz Arena under EM i 2024

16/06: Slovenien vs. Danmark kl. 18:00 

19/06: Tyskland vs. Ungarn kl. 18:00 

23/06: Skotland vs. Ungarn kl. 21:00 

26/06: Playoff-vinder B vs. Belgien kl. 18:00 

05/07: Kvartfinale kl. 18:00

Omtaler