VM-indhopper tager et år mere hos de danske mestre: Jeg er glad for at være i klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

VM-indhopper tager et år mere hos de danske mestre: Jeg er glad for at være i klubben

Kaja Kamp fortsætter hos Team Esbjerg.
Kaja Kamp fortsætter hos Team Esbjerg.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Landsholdsspilleren Kaja Kamp har forlænget sin aftale med Team Esbjerg frem til sommeren 2025. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Kamp var egentlig siet fra til det netop overståede VM på hjemmebane, men da Kathrine Heindahl blev skadet i semifinalen, blev Kamp hasteindkaldt til bronzekampen mod Sverige.

Her bød hun ind med blandt andet to mål og kunne som resten af holdet rejse hjem med en bronzemedalje om halsen.

Den 29-årige stregspiller har både på klub- og landshold ageret som lidt af en hybridspiller, der kan dække flere pladser i forsvaret og udfylde forskellige roller i angriber.

Det er værdsat af Jesper Jensen, som aktuelt både er landstræner og cheftræner for Kamp i Team Esbjerg. Han stopper dog i klubben til sommer, og det er en af årsagerne til, at stregspilleren i første omgang kun forlænger med et år.

"Det eneste nye er, at Tomas (Axnér, red.) kommer. Jeg har hidtil haft en lidt flyvsk rolle og spillet på mange positioner, men den nye træner vil gerne have en større trup, og min rolle bliver anderledes," siger Kamp i pressemeddelelsen.

"Passer jeg ind i den, kan jeg få spilletid nok, og hvordan bliver det at få en ny træner? Men det er slet ikke ensbetydende med, at jeg stopper efter et år. Jeg er fortsat glad for at være i klubben."

Kaja Kamp kom til Team Esbjerg i 2020 fra TTH Holstebro.