Stolt Jesper Jensen: "Vi er tæt på at have udlignet Norge"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stolt Jesper Jensen: "Vi er tæt på at have udlignet Norge"

Jesper Jensen er både stolt og skuffet.
Jesper Jensen er både stolt og skuffet.Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mens Danmarks kvindelige håndboldlandshold gennemlevede en krise på et årti, vandt Norge guldmedaljer på stribe.

Det er meget muligt, at Norge også i år løber med guld ved VM, men Danmark beviste fredag i semifinalen, at der nu ikke er langt mellem de to nationer.

Det vurderede Jesper Jensen, da han satte ord på sine følelser efter opgøret, som Danmark førte i 57 minutter, inden Norge slog tilbage og vandt efter forlænget spilletid.

"Der er tristhed, og jeg er ked af, at vi ikke nåede en finale. Men der er også meget stolthed. Det var en fantastisk håndboldkamp," lød det fra Jesper Jensen.

"Vi har helt sikkert inspireret både piger og drenge til at spille håndbold. Mange vil huske den her kamp i årene fremover. Vi er kommet endnu tættere på Norge og er ved at have udlignet dem," siger Jesper Jensen.

Skuffelsen lyste ud af både ham og hans spillere, og sådan skulle det også være, mente Althea Reinhardt.

Ifølge Rikke Iversen var der dog også god grund til at være stolt over, hvordan Danmark har præsteret generelt ved VM og især i semifinalen, hvor danskerne blev ved med at slå igen, da Norge var et halvt skridt foran i den sidste del af kampen.

"Når jeg får det på afstand, vil jeg tænke, at det er fucking flot, at vi ikke smed det hele, da vi blev indhentet, men faktisk bare kæmpede videre."

"Vi spillede rigtig flot håndbold, og vi panikkede ikke, da vi kom bagud. Det er sindssygt, hvordan vi har flyttet os fra finalen sidste år. Nu rammer vi bunden, og så skal vi rejse os," siger Rikke Iversen.

Danskerne får mulighed for at rejse sig i bronzekampen mod Sverige søndag klokken 16.00.