Aalborg gæster bundhold i Champions League: Vi kommer ned til en heksekedel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg gæster bundhold i Champions League: Vi kommer ned til en heksekedel

Patrick Wiesmach er klar til kamp.
Patrick Wiesmach er klar til kamp.Profimedia
På papiret er det en overkommelig opgave, der venter Aalborg Håndbold, når de møder Eurofarm Pelister onsdag aften i Champions League.

Aalborg Håndbold kan med en sejr spille sig rigtig tæt på en plads i kvartfinalen i Champions League onsdag aften. Det nordjyske hold drager til Nordmakedonien, hvor de møder Eurofarm Pelister, som endnu ikke har fået et eneste point i den prestigefulde turnering. 

Lykkes det for Aalborg at vinder bevarer de deres andenplads i gruppen, mens PSG kan overhale Mikkel Hansen og co., hvis du skulle ende med et overraskende nederlag.

Selvom det ikke er blevet til nogen point for Eurofarm Pelister, så forventer Aalborg-spiller Patrick Wiesmach, at det sagtens kan blive en svær kamp.

"Vi har ikke haft mulighed for at se video på dem, men vi ved, at det er en hektisk makedonsk heksekedel, vi kommer ned til. Derfor skal vi også være forberedt på det meste på banen, også bogstaveligt talt, for det er før sket, at der kommer ting ind fra tilskuerpladserne. Så jeg håber, vi kan få lagt en dæmper på festlighederne og kan vise, at vi er det bedste hold." Siger Patrick Wiesmach til klubbens hjemmeside.

Den danske højrefløj har en stor tro på, at Aalborg kan gøre en god figur på den intense udebane. Det kræver dog, at det danske hold fjerner hele hallens og modstanderholdets gejst fra start.

"For at lykkes med det, er det vigtigt, at vi kommer godt fra land og giver dem en mavepuster, så de mister troen på tingene og samtidig får fjernet noget gejst fra publikum. At punktere ballonen fra start er det der skal være opgaven."

Det er muligt, at det kan blive en hård kamp for Aalborg, men det danske storhold forventes at vinde.

Efter 12 runder i dette års Champions League har Eurofarm Pelister som beskrevet ikke nogen point, men samtidig er det også det hold i begge Champions League-puljer, der har scoret færrest mål af alle, nemlig 278. 

Kampen starter klokken 20:45, og du kan følge den her.