GOG skal forsøge at stoppe dårlig stime i Champions League

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

GOG skal forsøge at stoppe dårlig stime i Champions League

GOG skal forsøge at stoppe dårlig stime i Champions League
GOG skal forsøge at stoppe dårlig stime i Champions LeagueJohnny Pedersen/Ritzau Scanpix
GOG er stort set sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne i Champions League, men det er ikke kommet på baggrund af de seneste kampe i den prestigefulde turnering.

For en sjælden gang skyld kunne GOG juble i søndags, da de genvandt pokaltitlen med en sejr i finalen over Aalborg Håndbold

Sæsonen har ellers været plaget af meget uro grundet trænerskifte og dårlige resultater. Nu ser det dog ud til, at GOG er kommet bedre med i den danske liga, hvor de ligger nummer fire. Efter en skidt afslutning på 2023 har det nye år budt på to sejre og et enkelt nederlag i Herreligaen og en pokaltitel. 

Til gengæld er det gået mindre godt i Champions League. GOG ligger nummer fem ud af otte, hvilket er godt nok til at gå videre til ottendedelsfinalerne, men fynboerne har kun fået en enkelt sejr i de seneste seks Champions League-kampe. 

Torsdag aften møder de så det ungarske storhold Veszprem, som har hele seks point mere end danskerne. GOG vandt dog faktisk det første opgør på Fyn med 36-30 blandt andet takket være en storspillende Aaron Mensing, der scorede hele 11 mål.

GOG's muligheder

Selvom GOG vandt det første opgør mod Veszprem, så bliver torsdagens opgør noget helt andet. Det er traditionelt set et rigtig svært sted at komme som udehold, og ungarerne er da også storfavoritter til opgøret. 

Måske har pokalsejren givet noget gejst til holdet, men det kræver lidt mere end det

Skarpe skytter

GOG har nogle giftige skytter i Aaron Mensing og Emil Wernsdorf, og det er nødvendigt for det fynske hold, at de spiller en pragtkamp, hvis de skal have noget med hjem.

Emil Wernsdorf ligger nummer to på topscorerlisten i Champions League med 72 scoringer. Aaron Mensing er placeret som nummer 11 på den liste med 59 mål. 

Thulin på topniveau

Udover at skytterne skal være effektive, så skal GOG's forsvar også være det. Veszprem er nemlig indehaver af den måske bedste stregspiller i verden Ludovic Fabregas. Den nykårede europamester er svær at tøjle, men det er ikke desto mindre det, som GOG-forsvaret skal forsøge. 

Det kan ikke undgås at Veszprem kommer til chancer, men når de gør, så er det vigtigt for det danske hold, at målvogteren Tobias Thulin tager fra i buret. Indtil videre står han med en redningsprocent på 30,15 i Champions League med 117 redninger på 388 afslutninger, hvilket er fjerdebedst af alle målmænd. 

Kampen mellem Veszprem og GOG starter klokken 18:45, og du kan følge den her.