Aalborg sælger ungt stortalent til Bundesliga-klub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg sælger ungt stortalent til Bundesliga-klub

Aalborg sælger ungt stortalent til Bundesliga-klub
Aalborg sælger ungt stortalent til Bundesliga-klubProfimedia
Victor Kløve, der i denne sæson er udlejet fra Aalborg Håndbold til svenske IFK Kristianstad, skifter efter sommerferien til den tyske Bundesliga-klub Frisch Auf Göppingen.

21-årige Victor Kløve kom som ungdomsspiller til Aalborg Håndbold fra samarbejdsklubben Brønderslev Idrætsforening og fik debut for Herreliga-mandskabet i 2021.

I seneste sæson blev det til 43 optrædener for Aalborg Håndbold, inden han i sommers skiftede til IFK Kristianstad på en etårig lejeaftale.

"Vi regner fortsat Victor som et af de største danske talenter på back pladsen, men må også erkende at der endnu er et stykke vej til fast spilletid på vores ligahold på den position. Derfor valgte vi sammen i sommers, at det bedste for Victors videre udvikling var et lejemål til svenske Kristianstad, hvor han i denne sæson har lagt yderligere på med flot spil og stærke indsatser."

Det er en spændt Victor Kløve der ser frem til at prøve kræfter med tysk håndbold.

"Mit mål for denne sæson var at udvikle mig yderligere som spiller og menneske via opholdet i Kristianstad, for så at vende tilbage til Aalborg Håndbold efter sommerferien. Jeg havde dog ikke forventet at der ville komme interesse fra Tyskland, så da dette tilbud kom på bordet, vidste jeg, at det var en mulighed jeg ikke kunne sige nej til."

Victor Kløve står noteret for 60 kampe og 74 mål for Aalborg Håndbold, samt 28 ungdomslandskampe og 63 mål for Danmark.