Uforstående Uwe Rösler om misset Bech-handel: Har aldrig prøvet noget lignende

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Uforstående Uwe Rösler om misset Bech-handel: Har aldrig prøvet noget lignende
Uforstående Uwe Rösler om misset Bech-handel: Har aldrig prøvet noget lignende
Uforstående Uwe Rösler om misset Bech-handel: Har aldrig prøvet noget lignende
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
På sidste dag i transfervinduet udspillede der sig et sandt drama omkring forsvarsspilleren Mads Bech Sørensen.

Bech var i medierne rygtet så godt som på plads i AGF, og alt, der manglede, var en underskrift på kontrakten.

Sådan gik det dog ikke. I stedet endte Mads Bech med at blive præsenteret i FC Midtjylland kort før transfervinduet lukkede ved midnatstid fredag.

Søndag aften spillede AGF og FC Midtjylland 1-1 i Herning, og efter Superligakampen bekræftede AGF-træner Uwe Rösler, at Mads Bech, som fik sin FCM-debut i kampen, var millimeter fra at kunne kalde sig AGF-spiller.

"Alle ved, vi havde en aftale på plads. Alt papirarbejdet var klar, der manglede kun en underskrift, og han var på vej til Aarhus for at skrive under".

"Jeg har aldrig oplevet noget lignende i mine 20 år som træner", siger den 54-årige tysker.

Selv om aarhusianerne var tæt på at sikre sig den ombejlede forsvarsspiller, er han ikke ærgerlig over, at det ikke lykkedes. Uwe Rösler forklarer, at han foretrækker at arbejde med spillere, som han mener, han kan stole på.

"Han ændrede sin mening natten til fredag klokken 01, og jeg ved ikke, hvilke motiver der ligger bag hans beslutning".

"Ting sker af en årsag, og det var måske det bedste, der kunne ske for os. Jeg kan godt lide at arbejde med spillere, hvor man kan stole på, hvad de siger", fortæller Uwe Rösler.

Mads Bech har fået sin fodboldopdragelse i AC Horsens, men blev i 2017 solgt til engelske Brentford, som han efter fem år og et par udlån nu har forladt til fordel for at vende hjem til Superligaen.

Hovedpersonen selv bekræfter også, at han har været i dialog med AGF om et muligt skifte, selv om han ikke går meget i detaljer.

"Ja, jeg har haft en snak med AGF, men jeg har snakket med mange forskellige klubber. Jeg har et stort netværk, som jeg har spurgt til råds, og så endte det så med Midtjylland".

"Jeg har haft interesse fra både ind- og udland, og så har jeg vurderet, at FCM er det bedste sted for mig at være".

"Jeg synes, Midtjylland har et godt projekt, og jeg kunne bare se mig selv i det, og jeg tror, jeg kan få en god udvikling her", siger Mads Bech.

Kort inden søndagens kamp havde sportsdirektøren i AGF, Stig Inge Bjørnebye, kaldt Mads Bechs agents ageren i transferdramaet for både uprofessionelt og beskidt i et tv-interview.

Det er dog ikke et billede, som Bech selv kan genkende.

"Man kan godt gå i detaljer, men der er også nogen detaljer, jeg ikke synes, man behøver at give".

"Jeg synes, vi har arbejdet professionelt, og jeg har diskuteret meget professionelt med mit bagland, så fra min side af kan jeg ikke se, at der skulle være noget som helt uprofessionelt i det", afslutter den nye FCM-stopper.