Lyngby forlænger med Chukwuani og sælger ham til danskerklub til sommer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Lyngby forlænger med Chukwuani og sælger ham til danskerklub til sommer
Opdateret
Chukwuani kommer til at spille sammen med et par landsmænd i Sturm Graz - hvis de stadig er der til sommer.
Chukwuani kommer til at spille sammen med et par landsmænd i Sturm Graz - hvis de stadig er der til sommer.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Lyngby siger farvel til en af klubbens største profiler efter denne sæson.

Midtbanespilleren Tochi Chukwuani er blevet solgt til den østrigske fodboldklub Sturm Graz. Han skifter klub til sommer. Det skriver Lyngby onsdag på sin hjemmeside.

Lyngby-fodboldchef Nicas Kjeldsen forklarer, at man gerne ville have beholdt spilleren, men at det ikke lykkedes at blive enige om en forlængelse af kontrakten.

I sensommeren 2022 forlængede Tochi Chukwuani samarbejdet med to år, så kontrakten udløb med udgangen af 2024.

"Først og fremmest vil jeg sig, at vi i Lyngby Boldklub sætter stor pris på, at Tochi valgte at forlænge sin kontrakt, og at det nu ender med en transfer. Det er ingen hemmelighed, at vi har været for langt fra hinanden i forhold til at blive enige om en forlængelse, selv om begge parter sætter stor pris på hinanden. Det her var derfor i sidste ende den bedste løsning, og vi er glade på Tochis vegne," siger Nicas Kjeldsen.

Tochi Chukwuani kommer til at blive holdkammerat i Sturm Graz med danskerne William Bøving og Mika Biereth.

"Jeg er glad for det her skifte, men jeg lægger det også væk i resten af sæsonen. Det er meget vigtigt for mig at slutte godt af. Det føler jeg, at jeg skylder alle omkring klubben og ikke mindst fansene. Jeg vil give alt, hvad jeg har i mig i de sidste ti kampe," siger Tochi Chukwuani.

Lyngby endte efter grundspillet i Superligaen i den nederste halvdel, og i resten af sæsonen handler det om at redde klubben endnu en sæson i den bedste danske fodboldrække.

Chukwuanis seneste sæsoner
Chukwuanis seneste sæsonerFlashscore

"Lyngby Boldklub har en helt særlig plads hos mig, og jeg sætter utrolig stor pris på, hvad klubben har gjort for mig. De tog mig ind efter en lidt hård periode, og jeg har fra dag ét følt mig velkommen. Jeg er både stolt og glad for det nye skridt, som jeg skal til at tage, men det bliver også en vemodig dag, når jeg stopper til sommer," siger Tochi Chukwuani.