Roma og Dybala fortsætter form mod Torino trods Rasmus NK-afbrænder

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roma og Dybala fortsætter form mod Torino trods Rasmus NK-afbrænder

Opdateret
Dybala var stjernen i showet
Dybala var stjernen i showetProfimedia
Et forrygende hattrick af Paulo Dybala i 3-2-sejren gjorde det til fem sejre ud af seks mulige for den nye manager Danielle De Rossi, da AS Roma lukkede hullet til Bologna på fjerdepladsen til fire point i Serie A.

Efter at have set sit hold spille 120 minutters UEFA Europa League-fodbold i torsdags, foretog De Rossi fem ændringer i sin startopstilling i et forsøg på at sikre, at de spiller fodbold på Europas øverste niveau i næste sæson.

En af disse udskiftninger, den danske Leeds United-lejesvend Rasmus Nissen Kristensen, burde have bragt sit hold foran efter et Roma-kontraangreb. Holdkammeraten Sardar Azmouns skarpe aflevering efterlod Kristensen med kun Vanja Milinković-Savić at slå, men hans tamme venstrebensforsøg fandt kun foden af stolpen i stedet for netmaskerne.

Kampens statistik
Kampens statistikStatsperform

Kampen sneglede sig mod et helt lige resultat ved pausen, før et øjebliks vanvid fra indskiftede Saba Sazonov førte til et straffespark.

I en ufarlig position med ryggen til mål efterlod Sazanovs overivrige tackling af Sarmoun bagfra dommer Juan Luca Sacchi med intet andet valg end at pege på pletten, og Dybala sendte efterfølgende Milinković-Savić den forkerte vej og scorede sit niende ligamål. 

Den scoring gav kampen en tiltrængt saltvandsindsprøjtning, og Torino svarede straks igen ved Duván Zapata. Colombianeren scorede som sædvanligt mod Roma, og det blev til otte mål i 11 kampe (seks mål, to assists), da han steg højest til vejrs og headede bolden i det lange hjørne.

Dybala fejrer sit mål
Dybala fejrer sit målProfimedia

Argentinske Dybala har i løbet af sin karriere leveret øjeblikke af individuel genialitet, og han gjorde det igen for at give sit hold fordelen.

Da Bryan Cristante trillede bolden ind i fødderne på ham 35 meter fra mål, var det eneste, han tænkte på, at teste Milinković-Savić. Det kræver noget særligt at slå serberen fra den afstand, men Dybala leverede varen med et ustoppeligt skud, der gik ind i det nederste hjørne.

Det tredje mål satte en effektiv stopper for Torinos håb om et resultat i hovedstaden, på trods af en sen livline via et selvmål af Dean Huijsen, da de for første gang siden oktober måtte indkassere to nederlag i træk i ligaen - de forbliver dermed på 10. pladsen i tabellen, og deres eget håb om at sikre sig kontinental fodbold i næste sæson led et knæk.

Dybala statistik
Dybala statistikStatsperform, Profimedia

 

Se et sammendrag af kampen her